A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Kazakhstan
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
NyílNyíl

Katalizátorokat lopott egy kazincbarcikai férfi

Vágólapra másolva!
Egy kazincbarcikai férfi több módszerrel is katalizátorokat akart lopni, egy nőnek azt hazudta, hogy megjavítja az autóját, de mindkét kocsijából kilopta a katalizátort.
Vágólapra másolva!

A férfi két felfüggesztett börtönbüntetés ideje alatt, tavaly októberben elment egy petőfiszállási tanyához. Az ott lakó asszonynak felajánlotta, hogy megvenné a forgalomból kivont autója katalizátorát. Az asszony ebbe nem ment bele, mert az alkatrészt a másik kocsijába akarta áttenni, mivel annak lyukas volt a kipufogója.

Erre a férfi felajánlotta, hogy ő megcsinálja a javítást, amibe az asszony belement. Ezek után szerelést imitálva mindkét autó katalizátorát levágta, majd azokat a kipufogó dobbal együtt az autójába tette.

Miután végzett elment a tanyáról azzal az ürüggyel, hogy ragasztóért megy. Az asszonynak 70 ezer forintos kárt okozott.

Forrás: Ügyészség.hu

Két nappal korábban fényes nappal, az egyik gátéri utcában parkoló autó kipufogó rendszerét vágta el és a saját autójára kötött kötéllel megpróbálta az alvázról leszakítani.

De közben megzavarták, ezért otthagyta a katalizátort és elmenekült.

Az ügyészség a többszörösen büntetett előéletű férfit üzletszerűen elkövetett lopással vádolja. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre. Jelenleg letartóztatás alatt áll.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!