A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Kazakhstan
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
NyílNyíl

Bedübörögtek Gádorosra az autócsinosítók és átépítők

Fotó: Cserven Roland
Vágólapra másolva!
A tavalyi sikeren felbuzdulva erre a hétvégére is meghirdette Bella Zsolt és csapata a gádorosi autós pikniket. Utánajártunk, mi történik egy ilyen forró nyári napon egy autós pikniken.
Vágólapra másolva!
Fotó: Cserven Roland

Az autós piknik jó buli volt. Látvány és sok játék, ismerős arcok és csillogó tuningos megoldások kívül s belül, legyen az világmárka, vagy szerény négykerekű. Tavaly a főszervező azt nyilatkozta, az autós tuning akiket érdekel, azoknak egy találkozó adhat élményt, szórakoztató együttlétet, jó beszélgetéseket, ötleteket. Akiket meg a szép és különleges járgányok érdekelnek, azok is ellátogathatnak egy ilyen piknikre, ahol nagyon családias a hangulat: idén is meggyőző volt a hívó szó.

Fotó: Cserven Roland

Autós piknik: látványban nem volt hiány
Bella Zsolt örömének adott hangot, mert olyan lelkes csapat állt össze és szervezte meg az önkormányzat és számos, nem csak helyi, hanem a környékről is jelentkezett támogatókkal összefogva a szombati eseményt, aminek látványos eredménye lett.

Fotó: Cserven Roland

Autós piknik volt ez a javából, hiszen 165 jármű érkezett Gádorosra szombaton. A látogatottsággal is elégedettek vagyunk, majd félezren jöttek el hozzánk. A hangulatra se lehet panaszunk. Beigazolódott: van erre igény. Hagyomány lesz belőle, az már biztos. Mi, szervezők is tanulunk minden évben.

Fotó: Cserven Roland

Rendezvényükön részt vettek a fábiánsebestyéni tűzoltók, elvitték hozzájuk egyik tűzoltó autójukat, ami nemcsak a gyerekeknek, de felnőtteknek is élményt adott. Voltak játékos, ügyességi programok, a helyszínen mindenki megtalálta a kedvére való szórakozást, a látványt, az elfoglaltságot, a kikapcsolódást. Egy valami mindenkiben közös volt: elköteleződés modern korunk technikai autós, motoros csodái iránt.

Csete Ilona / beol.hu
 

Fotó: Cserven Roland

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!