A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ököllel verte és megrúgta élettársát egy 31 éves ecsegi férfi

Vágólapra másolva!
Kapcsolati erőszak és más bűncselekmények miatt hallgatták ki gyanúsítottként a pásztói nyomozók azt a 31 éves férfit, aki bántalmazta élettársát.
Vágólapra másolva!

A Pásztói Rendőrkapitányság súlyos testi sértés, valamint kapcsolati erőszak megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 31 éves ecsegi lakos ellen - írja a police.hu.

A jelenlegi adatok alapján a férfi 2020. november 27-én az esti órákban közös lakásukban élettársát hangos veszekedést követően ököllel többször megütötte és megrúgta. A nő a bántalmazás következtében súlyosan megsérült. A gyanúsított és élettársa között 2021. január 25-én hajnalban újra szóváltás alakult ki, amikor a férfi újra bántalmazta a nőt, aki könnyebben megsérült.

A férfi a cselekmény után a lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, ezért a hatóság ellene nemzetközi elfogató parancsot adott ki.

Az ecsegi lakost a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság járőrei 2021. február 11-én Mosonmagyaróvár közelében elfogták, a nyomozók a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították, ahol kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Amennyiben bántalmazás (akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális erőszak) áldozatává válik, Önnek joga van a segítségre. Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!