A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Politikai és gazdasági érdekeket szolgálnak az oltóanyagok kritikái

KÁSLER Miklós
Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.
Vágólapra másolva!
Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere nemrég közösségi oldalán tett közzé bejegyzést, amelyben kiemeli, hogy az NNK által elvégzett vizsgálatot követően immár nagy mennyiségben áll majd rendelkezésünkre a hagyományos, bevált technológiával előállított vakcina.
Vágólapra másolva!

550 ezer kínai oltóanyag érkezik ma hazánkba, ami 275 ezer honfitársunk számára nyújthat rövidesen védettséget, írja Kásler Miklós legújabb bejegyzésében közösségimédia-oldalán. A Nemzeti Népegészségügyi Központ által valamennyi gyártási tétel esetében elvégzett, úgynevezett felszabadító vizsgálatot követően

hamarosan nagy mennyiségben áll majd rendelkezésre hagyományos, bevált technológiával készült vakcina is.

Az emberi erőforrások minisztere tudatta követőivel, hogy a most érkező kínai mellett a héten várható további Pfizer- és orosz szállítmányoknak köszönhetően Magyarországon összesen több mint félmillió ember átoltottságát biztosító kapacitás áll majd rendelkezésre.

Kásler Miklós szintén emlékeztetett mindenkit, hogy a legkiválóbb magyar tudósok és szakemberek keresték fel korábban az orosz és a kínai vakcina gyártóhelyeit, illetve tekintették meg a gyártási folyamatot. Ennek fényében elmondható, hogy a különböző oltóanyagok kritikái legkevésbé orvosszakmai alapokon nyugszanak, sokkal inkább politikai, gazdasági érdekeket szolgálnak ki - húzta alá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!