Ahogy szabadlábra került, ismét zaklatni kezdte volt feleségét egy férfi

Vágólapra másolva!
A férfit zaklatás miatt első fokon elítélte a bíróság, majd fellebbezés után megszüntették a letartóztatását. Ahogy szabadlábra került, folytatta volt felesége zaklatását és több helyről lopott is.
Vágólapra másolva!

A férfi ellen a volt felesége elleni zaklatás, kapcsolati erőszak és más bűncselekmények miatt már indult eljárás, amely során letartóztatásba került, az ügyészség pedig vádat emelt ellene. Január 28-án a bíróság másfél év börtönbüntetésre ítélte, majd megszüntette a letartóztatását.

Szabadlábra kerülése után naponta többször részegen elment a volt felesége lakásához, dörömbölt az ajtaján, háborgatta, és folytatta a zaklatását.

Február 1-jén Berhidán észrevett egy résnyire nyitva hagyott lakásajtót, besurrant és 20 ezer forintot lopott el a lakásból. Öt nappal később betört egy házba, ahol a konyhaasztalon talált pénztárcából vitt el 50 000 forintot, majd abba a szobába is bement, ahol a ház tulajdonosa aludt. Onnan az éjjeliszekrényről ellopott egy 20 ezer forint értékű telefont.

Másnap egy 55 ezer forintos biciklit lopott el egy berhidai bolt elől.

A bicikli ellopása után perceken belül elfogták a rendőrök, és a pénz egy részével együtt a lopott telefont is megtalálták nála. Ezek után kifosztás, zaklatás és lopás miatt hallgatták ki.

Az ügyészség javaslatára a bíróság elrendelte a letartóztatást egy hónapra az eljárás megnehezítése és a bűnismétlés veszélye miatt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!