A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kikötözte és hajnalig verte az élettársát egy nagykőrösi férfi

bántalmazás családon belüli erőszak Nagykőrös
Vágólapra másolva!
Kikötözte az élettársát, majd hajnalig ütlegelte és vagdosta egy késsel egy nagykőrösi férfi. A nőnek ezután azt kellett mondania a kórházban, hogy ismeretlenek támadták meg, de a rendőröket nem sikerült félrevezetni. A férfinek aljas indokból elkövetett testi sértés miatt kell felelnie.
Vágólapra másolva!

A kecskeméti kórház orvosa értesítette a rendőrséget január 30-án délután, hogy egy ellátásra jelentkezett nő azt állította, két nappal korábban Nagykőrösön ismeretlenek megtámadták, megverték, megvagdosták, kirabolták - írja a Police.hu.

A nő azt állította a kórházban, hogy ismeretlenek támadták meg

A rendőrök el is indultak, hogy felderítsék az ügyet: egy csapat az áldozatot próbálta a támadás körülményeiről minél részletesebben kihallgatni, egy másik egység pedig a nagykőrösi vasútállomást és környékét, mint az elmondás szerinti helyszínt térképezte fel, adatokat gyűjtöttek.

Vér borította az ágyneműt, a földet és a falat

A közlemény szerint azonban semmi nem utalt közelmúltban elkövetett, jelentős vérveszteséggel járó bűncselekményre. A nő nem változtatott történetén, a nagykőrösi nyomozók figyelme ennek ellenére egyre inkább a 39 éves áldozat élettársára terelődött. Késő este kopogtak be a 15 négyzetméteres lakásba, az ajtót a 48 éves élettárs tárta ki.

– A lakásnak alig volt olyan pontja, ahol ne rögzíthetett volna a szemlebizottság vérnyomot. A földet, az ágyneműt, a bútort, a falat fröccsent vér szennyezte – írják.

Míg tartott a helyszíni szemle, kikérdezték a férfit, aki egy új verzióban adta elő az élettársával történteket. A más helyszín, az eltérő időpont tovább erősítette a rendőrök gyanúját, hogy

nem rablást kell felderíteniük, hanem egy házon belül elkövetett bántalmazást.

Időközben a kórház jelezte, az áldozat sérülése súlyos: testét többnapos hematómák és vágott sérülések borítják, ám továbbra is ragaszkodik ahhoz, ismeretlenek kirabolták.

Késsel vagdosta és egy ütleggel verte hajnalig

A 48 éves férfit a rendőrök előállították, kihallgatásán tagadta a bűncselekmény elkövetését. Azt állította, élettársa sérüléseiről annyit tud, amennyit vele megosztott, ő soha nem bántotta. Elmondása szerint ketten élnek a kislakásban, az egyetlen kulcs pedig mindig nála van.

A rendőrök gyanúja szerint a férfi január 28-án délután

megkötözte élettársát, akit hol késsel vagdosott, hol egy ütleggel vert másnap hajnalig.

Miután befejezte, rázárta az ajtót és sorsára hagyta. Hazatérése után döntött úgy, Kecskemétre buszoznak a kórházba, majd a kitalált rablási történetet adják elő.

– A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán az őrizetbe vett 48 éves férfi ellen aljas indokból vagy célból, különös kegyetlenséggel elkövetett testi sértés, valamint a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a rendőrök kezdeményezték letartóztatását – írják a közleményben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!