A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Korda György megkapta az oltást, még a tűszúrást sem érezte

Korda György, Balázs Klári
Vágólapra másolva!
A napokban kapta meg az első adag koronavírus elleni oltást Korda György, és a jövő hónap elején kell jelentkeznie háziorvosánál a második vakcináért. A 82 éves sztár részletesen mesélt arról, mennyire várta már, hogy megkapja a védőoltást, és azt is elmondta, hogyan érzi most magát.
Vágólapra másolva!

Mint azt a Bors felidézte, Korda György egyike azoknak a sztároknak, akik a koronavírus magyarországi megjelenése óta szinte teljesen bezárkóztak. Az óvatosságnak komoly okai vannak, egyrészt olyan krónikus betegsége van, amely komoly gondot okozhatott volna, ha megfertőződik, másrészt pedig a feleségét, Balázs Klárit is féltette a betegségtől. Korda György nagyon örült, amikor a háziorvosa felhívta, hogy végre ő is sorra kerül.

- mondta a lapnak.

Korda György és Balázs Klári TV2

"A háziorvos telefonált. Amikor meghallottam a hangját, és azt, hogy mehetek az első oltásért, olyan izgatott lettem, hogy az egekbe szaladt a vérnyomásom!" – mesélte nevetve a Borsnak, majd azt is hozzátette, hogy a háziorvosánál minden rendben ment.

Tünetei pedig azóta sincsenek.

"Még a tűszúrást sem éreztem. Annyira gyors volt minden, hogy otthon ülve vettem észre, hogy elfelejtettem levenni a maszkomat.

Nem fájt semmim, teljesen jól vagyok, várom a második oltást. Nagy megkönnyebbülés, hogy eljött ez a pillanat, végre szabadabban mozoghatok kicsit, a héten például elkezdődnek a pókerközvetítések is, szóval kezd újraindulni az élet".

Szegény Klárikám – tette hozzá viccelődve az énekes –, ő, amilyen szerencsés, hogy ilyen ropogós fiatal, most neki még várnia kell az oltásra egy darabig.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!