Jól ismerik Pécsen a Budapestről megszökött drogbárót

Vágólapra másolva!
A rendőrök január végén csaptak le minden idők egyik legnagyobb hazai drogügyletére, több mint negyedmilliárd forintot érő kábítószer cserélt volna gazdát Budapesten, a XIII. kerületben. Az üzletet szervező drogbáró, Grubacs Igor megszökött a helyszínről, a rendőrök most is keresik. Kiderült, többször is volt már bíróságon, és a pécsi éjszakai életben is jól ismerik – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A férfinak azért sikerült megszöknie a nagy budapesti rajtacsapásból, mert ő csak távolról figyelte az eseményeket. A horvát származású Grubacs Igornak a Blikk információi szerint olyan megjelenése van, hogy nehéz neki nemet mondani.

– mondta a lapnak az informátora.

Forrás: Police.hu

A lap információi szerint a férfi többször volt már büntetve Magyarországon és Németországban is, szinte kizárólag erőszakos bűncselekmények miatt. Azonban akad kivétel is.

Három évet volt lehetett letartóztatásban azért, mert elcsábította egy gazdag férfi feleségét, majd miután sok pénzt kicsalt a nőtől, visszaküldte a férjhez.

A megcsalt férj nem akarta annyiban hagyni a történteket, az ügy jelenleg bírósági szakaszban van. Közben Németországban is volt tárgyalása, de ott megúszta a börtönt, mindössze kiutasították az országból.

"Tárgyalási szakaszban van egy olyan ügye is, amikor egy haverjával ki akart rabolni egy pénzautomatát. De nem akárhogy, hanem olyan "igorosan".

Egy benzines flexszel akarta szétfűrészelni a berendezést, de mivel egy kis helyiségben volt a bankjegykiadó, a levegő pillanatok alatt megtelt benzingőzzel.

Pár pillanat választotta el, hogy mindketten megfulladjanak. Ki tudtak jönni, Igor el is menekült, a társa azonban megbukott, mert annyira rosszul lett, hogy a közeli parkban hánynia kellett" – mesélte a lapnak az informátor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!