Nem tudta irányítani a kocsiját, annyira részeg volt, balesetet okozott - kép

Vágólapra másolva!
Hatan szegték meg szombaton az alapvető közlekedési szabályokat Győr-Moson-Sopron megyében. Öten feltehetően részegen vezettek, közülük egynek vezetői engedélye sem volt, míg egy másik sofőr balesetet okozott. A hatodik ellenőrzött sofőr eltiltás hatálya alatt közlekedett egy kisteherautóval.
Vágólapra másolva!

A rendőrök Mosonmagyaróváron 2021. február 13-án a hajnali órákban egy 19 éves újrónafői sofőrt igazoltattak, akiről megállapították, hogy vezetői engedélye nincs, illetve szondáztatásakor az alkoholteszter is pozitív értéket jelzett. A fiatalembert elfogták, és további mintavételre a rendőrkapitányságra előállították. Ezt követően Győrújfalu belterületén egy helybéli járművezetőt, Csornán egy himodi sofőrt, majd éjszaka egy győri gépkocsivezetőt igazoltattak. Mindhárom férfinél pozitív lett az alkoholteszter. Az ellenőrzött férfiak vezetői engedélyét a helyszínen bevonták, majd a helyi rendőrkapitányságra további mintavételre előállították őket.

Szakonyban, a Fő utcán egy 22 éves büki férfit ellenőriztek, aki egy rendszám nélküli kisteherautóval közlekedett. Az igazoltatásakor kiderült, hogy a fiatalembernek nincs jogosítványa, mivel őt a Kőszegi Rendőrkapitányság a vezetéstől eltiltotta. Ezért őt elfogták, majd őrizetbe vételét követően a megyei rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.

Forrás: police.hu

Mórichida felől Tét irányába közlekedett a 8419-es számú úton 2021. február 13-án 11 óra 40 perckor Volkswagen típusú járművével egy győri férfi. Feltehetően figyelmetlensége és ittassága miatt – áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol félfrontálisan összeütközött egy vele szemből érkező Opellel. A Volkswagen sofőrjénél pozitív értéket mutatott az alkoholteszter. A baleset során a férfi és utasa, valamint a vétlen autó sofőrje is megsérült, őket a mentők kórházba vitték. A Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárásban vizsgálja a baleset körülményeit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!