Vágólapra másolva!
A Mercedes hétszeres világbajnok pilótája, Lewis Hamilton jövőre már a Ferrarit fogja erősíteni, de az olasz Forma-1-es csapat egykori csapatvezetője, Mattia Binotto szerint rossz döntést hoztak a szerződtetésével.

A hétszeres világbajnok szerződtetése kétség kívül a 2025-ös év egyik nagy szenzációja lesz, de nincs mindenki elragadtatva a dologtól.

Mattia Binotto, Lewis Hamilton
Mattia Binotto nem bízik Lewis Hamiltonban
Fotó: Giuseppe CACACE / AFP

Mattia Binotto szerint hiba volt Lewis Hamilton szerződtetése

Mattia Binotto svájci-olasz motorsportmérnök 2019 és 2022 között a Scuderia Ferrari csapatfőnöke volt a Forma-1-ben, és úgy véli, hiba volt Hamiltont szerződtetni - szúrta ki a Bors.

"Hogy én is szerződtettem volna-e a hétszeres világbajnokot? Nem, én nem Lewist választottam volna, inkább más versenyzőket. Ha Leclerc a tehetség, akkor szerintem őt kell valamilyen módon a célig elkísérni.

 Lewis most némileg elhomályosíthatja Charles alakját, holott Leclerc-nek kellene a favoritnak lennie, mert a britnek időre lesz szüksége a beilleszkedéshez." - idézte Binottót a Marca.

Ami Mattia Binotto illeti, a motorsportmérnök jelenleg az Audi F1-es projektjét vezeti.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!