Mindent megtett volt szerelme ellen az egyetemista fiú, hónapokig zaklatta, aztán majdnem megölte

Vágólapra másolva!
Hónapokon keresztül zaklatta volt szerelmét egy egyetemista fiú. Rendszeresen hívogatta a lányt, és írogatott neki. Társkereső oldalon is adott fel hirdetést a lány fotójával, amelyekben szexuális szolgáltatást is ígért. Később fahusánggal és késsel támadt a lányra, amiért börtönbe került. A lány zaklatását azonban ott sem hagyta abba.
Vágólapra másolva!

Az egyetemista fiú egész egyszerűen nem tudta feldogozni, hogy szerelme elhagyta. Noha a lány rengetegszer kérte, hogy ne keresse,

valamivel több, mint egy hónap alatt közel százszor hívta telefonon, de üzeneteket is rendszeresen küldött neki.

Volt, hogy búcsúlevelet küldött neki, amelyben azt írta, öngyilkos lesz.

Volt, hogy neurológusnak, pszichiáternek adta ki magát, és úgy írt levelet a lánynak. De olyan is előfordult, hogy azt írta szerelmének, hogy meg fogja ölni. Ezek miatt a bíróság távoltartását rendelte el.

Több társkereső oldalra is regisztrált a nő fotójával, amelyekben elvileg szexuális szolgáltatásokat kínált. Ugyanezt szórólapokon is hirdette,

amelyeket az utcán, és a szombathelyi IC vonaton is terjesztett. Ezután lány rengeteg hívást kapott.

Az egyik nap két késsel utazott el szerelméhez, és a lakása előtt elrejtőzve várta. Közben talált egy fahusángot, azzal támadt a lányra, amikor hazaért.

A fejen ütötte meg többször, miközben azt kiabálta, hogy meg fogja ölni.


Az ütésektől a nő megszédült és földre esett, de a férfi még ekkor is ütötte, és többször megpróbálta megszúrni, kétszer ez sikerült is. Végül a nőnek sikerült segítséget kérnie.

Már börtönben volt, amikor névtelenül levelet írt a rendőröknek arról, hogy a nő drogot árul.

Aztán a nőnek írt levelet – a tiltás ellenére – amelyben a megbocsátását és meglátogatását kérte.
Egy tanút hamis tanúzásra is törekedett rábírni.

A férfit korábban 13 év fegyházra ítélték, ezen felül 5 évre kitiltották Vas megyéből. Az ügyészség most indítványozta, hogy ennél enyhébb ítéletet ne is kaphasson.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről