A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

A zuglói késelő most azt állítja, már holtan talált rá feleségére

Budapest, 2021. április 24. Halálos késelés helyszínéről vezetik el a gyanúsítottat (középen) rendőrök a főváros XIV. kerületében, a Füredi utcai lakótelepen 2021. április 24-én. A 37 éves férfi a gyanú szerint több késszúrással megölte feleségét. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
A marokkói származású férfi, A. Mohamed féltékenységből több szúrással megölte feleségét Zuglóban, a nyílt utcán. A férfi most azt állítja, nem ő volt a gyilkos, hiszen már holtan talált rá az asszonyra. Közös, kétéves kisfiukat a nagymama neveli tovább, az agresszív természetéről ismert férfi jelenleg letartóztatásban van.
Vágólapra másolva!

Egy emberként fogtak össze a barátok a kétéves kisfiúért, aki szem- és fültanúja volt anyja halálának április 24-én, a XIV. kerületi Füredi parknál. A fiatal anyát válófélben lévő férje több késszúrással ölte meg a bérházak közelében. Mint azt az Origo is megírta, a marokkói férfi azért ölte meg a feleségét, mert betegesen féltékeny volt, és nem akarta, hogy a nő elhagyja.

A közelben lakók tisztán hallották, ahogy a 37 éves A. Mohamed arab nyelven artikulálatlanul ordít a nővel, majd a férfi elővette kését, amivel megölte. A Blikk úgy tudja, hogy

a férfi a letartóztatásáról döntő nyomozási bíró előtt tagadta tettét, azt állítva, a felesége már nem élt, amikor ő beült a kocsiba.

A. Mohamed előtt a bűncselekményt megelőzően fényes karrier állt. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi Doktori Iskolájában tanult.

Féltékenységből, közös gyerekük szeme láttára szurkálta halálra feleségét a marokkói férfi, aki a bíróság előtt mindent letagadott Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A kétéves kisfiút az anyai nagyanyja neveli tovább. A barátok és ismerősök gyűjtést szerveztek, hogy segítsék az életüket.

Mindenben és mindenkiben csak a hibát kereste. Egy ideje már az egyetem területén lévő kollégiumban lakott" - mondta a lapnak a férfi egyik diáktársa.

A lap szerint a nő XIV. kerületi lakásában laktak sokáig. Kilenc hónappal ezelőtt azonban a férfi elköltözött a házból, ahol a lakók többsége udvarias, kedves embernek ismerte meg. A. Mohamed akár 20 év börtönbüntetést is kaphat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!