A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNJózsa Levente
10:10TekvondoYushuai Liang-Levente Jozsa
HUNMagyarország
11:20Kajak-kenuKenu 500m-páros elődöntő 1
HUNMagyarország
12:00Kajak-kenuKajak 500m-négyes elődöntő 2
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
NyílNyíl

Évekig kényszerített prostitúcióra egy 17 éves lányt egy férfi Kecskeméten

Vágólapra másolva!
Rendszeresen vert és megalázott egy 17 éves lányt egy férfi, és arra kényszerítette, hogy prostituáltként dolgozzon. Amit a fiatal lány a kuncsaftjaitól kapott, mind elvette tőle. Sőt, ha úgy gondolta, hogy a lány nem vitt haza elég pénzt, brutálisan megverte. Ezért a lány később már lopott is.
Vágólapra másolva!

A fiatal kecskeméti lány az általános iskola befejezése után a családjával élt, és nem tanult tovább. 17 évesen egy családi veszekedést után elköltözött otthonról és ismerősöknél lakott, kiszolgáltatott helyzetbe került. 20 évesen, 2015 februárjában egy diszkóban ismerkedett össze egy férfival. A lány rögtön oda költözött a férfi családjához, akibe beleszeretett.

A férfirövid időn belül közölte a lánnyal, hogy a megélhetésük érdekében prostituáltként kell dolgoznia Kecskeméten.

Kijelentette, hogy nincs választási lehetősége, vagy „dolgozik", vagy megveri.

A lány azt hitte, hogy idővel jobb lesz a helyzete és a férfi nem fogja bántani. Ez azonban nem történt meg. A férfi közben

azt is megmondta neki, hogy a kuncsaftjaitól milyen szolgáltatásért mennyit kérjen, aztán a teljes bevételét elvette tőle.

A férfi rendszeresen verte a lányt, tenyérrel ütötte, ha szerinte nem keresett elég pénzt. Akkor is megverte, ha a lány azt mondta, hogy már nem akar prostituáltként dolgozni.

Többször próbált elmenni, de a férfi minden alkalommal utána ment, megverte és visszavitte a házába.

A lány, hogy odatudja adni a férfinak a pénzt, amit az elvárt tőle, rendszeresen követett el bűncselekményeket is. Ezért börtönbe került.

Amikor szabadult, a férfi várta. A lány elhitte neki, hogy megváltozik, ezért ismét a hozzá költözött.

Pár nap után azonban minden ugyanúgy folytatódott: a férfi prostitúcióra kényszerítette, verte és fenyegette, ha nem keresett elég pénzt.

A lány aztán, szintén azért, hogy meglegyen a napi pénz, amit a férfi elvárt tőle, meglopta az egyik kuncsaftját, amiért újra börtönbe került.

Futtatója ellen ezután indult eljárás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!