A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Gyurcsány-klán és a Soros-birodalom szövetsége

Gyurcsányné
Dobrev Klára
Soros György
Vágólapra másolva!
Gyurcsány Ferenc a baloldal irányítója. Az összefogáson belül zajló versenyben minden hátránya és bűne ellenére kitűnik a mezőnyből. No, nem azért, mert olyan remek politikus lenne, hanem a versenytársai mutatnak olyan gyenge teljesítményt, hogy mellettük Gyurcsány is kitűnhet. A bukott miniszterelnök jelentősége azonban nemcsak abban áll, hogy a baloldal vezetéséért folytatott küzdelemben győzelemre áll, hanem ő az a magyar politikus, aki a legközelebbi eszme és szervezeti szövetségben áll a Soros-birodalommal – írja legújabb riportjában a Tűzfalcsoport.
Vágólapra másolva!

A baloldal vezető erejének számító Demokratikus Koalíció (DK) ezer szállal kötődik a Soros-hálózathoz.

Soros György Forrás: Imaginechina via AFP/dycj - Imaginechina/Dycj

Szervezeti és személyi átfedések tucatjai fedezhetőek fel, olyannyira, hogy időnként úgy tűnik, mintha a Soros-szervezetek és a DK ugyanannak a testnek két karja lenne. Az együttműködés a DK által uralt önkormányzatoktól kezdve az Európai Parlamentben (EP) ülő DK-s képviselőkig terjed. A harmonikus együttműködés alapja, hogy világnézeti szempontból a Soros-birodalom és a DK ugyanazt vallja, ugyanazok a céljaik:

Európai Egyesült Államok, nyitott határok, liberális migrációs politika.

Előzmények

Az első Gyurcsány-kormányban már több olyan magas beosztású személy dolgozott, akik be voltak kötve Soros szervezeteihez.

Gyurcsány Ferenc Forrás: MTI/Kovács Tamás

Elég csak Bozóki Andrásra gondolni, aki a kulturális minisztersége után visszatért a CEU-hoz tanítani, vagy Bajnai Gordonra, aki gyakorlatilag a Soros-hálózat leghűségesebb lakájának szerepét tölti be Magyarországon, ennek köszönhette azt is, hogy egyedüli magyar meghívottja volt a Bilderberg-csoport 2014-es találkozójának. Erről az Origo itt írt részletesen.

Az első és a második Gyurcsány-kormányban is miniszteri pozíciót töltött be az a Göncz Kinga, aki a Soros Alapítvány kuratóriumának elnökhelyettese volt. Az említetteken kívül azonban még számtalan Soros-alkalmazott kapott magas beosztást a magyar kormányban abban az időben.

A Gyurcsány-éra mérlege így leírható annyival, hogy kormányzásuk alatt csőd szélére juttatták az országot, a Soros-hálózat pedig a kormányzat minden területén jelentős pozíciókat birtokolt.

Gyurcsány Ferenc és a baloldal bukásával azonban nem ért véget az együttműködés. Sőt, a Soros-szervezetek és a talajt vesztett baloldal egymást támogatva igyekeztek talpon maradni a polgári kormányzás első időszakában is. Soros György szervezetei tevékenységükkel segítik a baloldal kulturális és közéleti térnyerését, a DK pedig mindent megtett és megtesz a mai napig azért, hogy a Soros-szervezeteket hozzásegítsék ahhoz, hogy azok formálni tudják a magyar társadalmat, a közéletet. A DK a Soros-birodalom talpasait és magas rangú tábornokait egyaránt komoly pozíciókig emelte ott, ahol hatalmat szereztek.

Gyurcsányné és Soros György Forrás: Tűzfalcsoport

Jellemző véleményünk szerint az a jelenség is, hogy Gyurcsány Ferenc pártja a Soros-hálózat szervezeteinek keltetőjeként használja azokat az önkormányzatokat, amelyeket sikerült megszerezniük a 2019-es önkormányzati választásokon.

Jó példa erre a Niedermüller Péter vezetése alatt álló Erzsébetváros, amely

közel hatmillió forint értékben kötött megbízási szerződést a Transparency International nevű szervezettel különböző felülvizsgálatok elvégzésére.

Újbuda DK-s polgármestere, az Adolf Hitler politikai és gazdasági „eredményeit" méltató László Imre a Transparency International kuratóriumi elnökét, Nagy Zoltánt gyorsított pályázati eljárással nevezte ki a XI. kerület átláthatósági biztosának. Az pedig teljesen meglepő volna, ha ezek a biztosok és szervezetek valamilyen rendellenességet találnak a DK-s önkormányzatok működésében.

Ez azonban nem új keletű eljárás, Soros György különböző szervezete már 2014-ben is baloldali önkormányzatokkal működtek együtt.

A Transparency International, a K-Monitor, valamint az Átlátszó.hu 2014-ben indított egy programot, szintén az önkormányzatok átláthatóságának elősegítéséért.

A program 2019-ben folytatódott és az ellenzéki választási győzelmeknek köszönhetően bővült is a résztvevők köre.

Az ügy komolyságát azonban az mutatja meg igazán, hogy a csatlakozók között találjuk azt a Gajda Pétert is, aki

a korrupciós, kábítószerezős botrányoktól hangos kispesti önkormányzat szocialista polgármestereként lett ismert országszerte.

Az átláthatóságot hangoztató és azt ellenőrző szervezetek munkája azonban eddig semmilyen látható eredménnyel nem járt.

Erzsébetvárossal kapcsolatban egy gondolat erejéig visszakanyarodva érdemes azt is megemlíteni, hogy Niedermüller Péter polgármestersége előtt a DK EP-képviselője volt. Ebben a minőségében pedig annak a kétes dicsőségnek örvendhetett, hogy összesen két magyar európai parlamenti képviselőt,

a DK-s Niedermüller Pétert és az LMP-s Meszerics Tamást nevesítette a Nyílt Társadalom Alapítványok égisze alatt működő European Policy Institute listája, mint az EP-ben „megbízható szövetségeseknek" tekintett képviselőket.

Niedermüller Péter erzsébetvárosi ámokfutásáról már jelent meg cikk a Tűzfalcsoportnál, többek között arról írtak, hogy a Soros-hálózathoz szorosan kapcsolódó balliberális dinasztia egyik sarja kedvezményesen megkapott egy patinás kerületi épületet, miközben

Európa egyetlen zsidó televíziójának, a Heti TV-nek búcsút intettek, illetve a nagy elismertségnek örvendő 100 Tagú Cigányzenekarnak is mennie kellett a kerületből.

Soros György emberei azonban mindenkivel szemben előnyt élveznek...

A Tűzfalcsoport a történet folytatását ígéri.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!