Megerőszakolt egy lányt egy miskolci férfi

Vágólapra másolva!
Egy miskolci férfi becsalt egy erdőbe egy lányt, akinek kést fogott torkához és arra kényszerítette, hogy szexeljen vele. Az aktus után azt mondta neki, hogy nem mondhatja el a történteket senkinek, különben meg fog halni. 
Vágólapra másolva!

A 47 éves támadó tavaly májusban, az egyik este hívta találkozóra a 16 éves lányt azzal az ürüggyel, hogy mutat neki egy olyan házat, ahova a lány és az élettársa beköltözhetne. Egy külvárosi, bokros részre csalta.

A lány rájött, hogy ott nincs ház, vissza akart fordulni.

A férfi elé állt, elővett a zsebéből egy 12 centis kést, a lány nyakához tartotta és azt mondta neki, hogy ne sikítozzon, tegye amit mond, különben elvágja a torkát.

Azzal is fenyegetőzött, hogy neki semmi sem számít, mert 30 éves börtönbüntetésből szabadult. A férfi levette a kabátját, majd a lánnyal is levetette. Ezeket a földre terítette és azt mondta neki, hogy feküdjön rájuk, majd levetkőzött.

A lányról is lehúzta a ruhát és megerőszakolta.

Visszafelé halálosan megfenyegette. Közölte vele, hogy megöli, ha beszél róla az élettársának vagy a rendőrségnek. A lány nem ijedt meg. A férfit elfogták. Az ügyészség szexuális erőszak és kényszerítés miatt emelt vádat a többszörösen visszaeső támadó ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság küldje börtönbe.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!