Gyurcsev Kláráné dr. Gergely Szilveszter írása a Kontrán

Vágólapra másolva!
A Kontra megmutatja, ha 2022-ben a baloldal nyerne, akkor a következő történne - olvassák el Gyurcsev Kláráné dr. Gergely Szilveszter írását!
Vágólapra másolva!

Miniszterelnök: Dobrev Klára.

(Bár Karácsony Gergely nyeri meg a választásokat, 2022 májusától Őszödi-ösztöndíjjal visszaküldik, hogy fejezze be a doktoriját és tanuljon meg angolul. „Valamit végre már fejezz be, fiam" - adja rá az iskolatáskát Feri.)

Klára miniszterelnök asszony az első kormányülésen új múltat ír, ami szerint Feri 2006-ban saját testével védte a tüntetőket az azonosító nélküli rendőrök golyóitól, egészen pontosan azoktól a golyóktól, amit személyesen Orbán Viktor lőtt ki, ezért Orbánra börtönbüntetést kér. Ezt követően kilóra kiárusítja Magyarországot.

Külügyminiszter: Fekete-Győr András

2022 végére kérvényezi Magyarország francia gyarmati státusát. Sajnos, Franciaország akkor már nem létezik. 2023-ban Észak-Kelet Magyarország amerikai támaszpontként szolgál, Közép-Magyarország LMBT-free zóna, Nyugat-Magyarország Európa legnagyobb menekülttáboraként fogadja a Nyugatról visszaküldött migránsokat. Egy sem agysebész.

Dél-Magyarországot odaadja a románoknak, bezzeg ők tudják, mit kezdjenek egy ölükbe kapott országrésszel.

Belügyminiszter: Jakab Péter

Új egyenruhát vezet be: felül gárdamellény, alul szivárványszínű tangabugyi.

A katonai és rendészeti felszerelést egyszerűsíti, fegyver helyett elég egy rúd parizer, ha éhes a rendőr, eszik belőle, ha intézkedni kell, odaüt vele.

Pénzügyminiszter: Hadházy Ákos

Bevezeti a zokniköltségvetés fogalmát. Közösségi gyűjtéssel próbálja befoltozni a költségvetési lyukakat, amelyek azért keletkeznek, mert példáját követve senki nem akar dolgozni Magyarországon.

Kulturális miniszter: mindegy, ki az, dolga nincs, mert megírja az ÉS és a Magyar Narancs, hogy mit kell csinálni.

Oktatási miniszter: Cseh Katalin

Végül is Kanadában született és tanult, a saját bőrén tapasztalta a progresszív oktatás előnyeit. Az iskolákban mindenesetre megszűnik a szegregáció, nincs lány- és fiúvécé. Arany János helyett Amanda Gormant tanulnak a gyerekek, akik számára a nemváltó műtét ingyenes.

A szülő1 és szülő2 kötelező érzékenyítő kiránduláson a migráns agysebészek cipőit csókolgatják.

Honvédelmi miniszter: nincs. A hadsereget ismét szélnek eresztik, a fegyvereket elajándékozzák a Hamásznak.

Agrárminiszter: nincs. Minek azt, a külföldi földtulajdonosok tudják, mit kell vetni, aratni.

Államfő: Gyurcsány Ferenc

Első dekrétuma a zöld Magyarország létrehozását célozza: kötelező visszaváltani az üvegeket, végül is a Sándor-palota rezsijét valamiből ki kell fizetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!