A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Mennyi oltóanyag érkezett, hol melyikre lehet regisztrálni?

Győr, 2021. május 7. Az orosz Szputnyik V koronavírus elleni vakcina elsó adagját készítik elő az oltáshoz a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház oltópontján 2021. május 7-én. MTI/Krizsán Csaba
Vágólapra másolva!
Jelentősen nőtt a beoltottak száma, miközben az új megbetegedések száma régen látott mélyponton van - hangzott el az Operatív Törzs tájékoztatóján. 
Vágólapra másolva!

408 emberrel szemben intézkedtek a rendőrök, mivel nem, vagy nem megfelelően viselték a maszkot – mondta Kiss Róbert rendőr alezredes. 78 személlyel szemben intézkedtek a kijárási tilalom megszegése miatt. A korridorokon 28 intézkedést hajtottak végre. Közel 1500 hatósági házi karantént rendeltek el, és 16 800 esetben ellenőrizték a hatósági házi karanténban tartózkodókat.

Újabb jelentős vakcinaszállítmány érkezett Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Kedden is folytatódik a regisztrált és időpontot foglalt 16-18 évesek oltása a kórházi oltópontokon. Őket kérjük, hogy ne felejtsék otthon a szülői hozzájáruló nyilatkozatot - mondta Galgóczi Ágnes. A Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője elmondta, hogy korlátozott mennyiségben lehet még foglalni Szputnyik és AstraZeneca-oltásokat az időpontfoglalóban, és még kevés Pfizert is annak, akik SMS-t kapott.

334 620 adag Pfizer-vakcina érkezett kedden, az elsőkörös oltásokról hamarosan újabb tájékoztatást adnak.

A Sinopharm-oltásokat továbbra is folyamatosan hirdetik a kórházak. A háziorvosok Sinopharm-, Janssen- és Moderna-vakcinákkal tudják folytatni az oltást.

A második körös oltásokat nem lehet elhanyagolni, akinek időpontja van, menjen el és vegye fel a második oltást is, hiszen csak a második oltás után lesz igazán hatékony az oltóanyag - mondta Galgóczi.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!