Hiába ugrottak a szülei a 9 éves kisfiú után a vízbe, már nem tudták megmenteni

fulladás
Vágólapra másolva!
Hiába ugrottak a szülei a 9 éves kisfiú után a Hamvas-csatonrába, Imike életét már nem tudták megmenteni. Miközben szülei a közelben dolgoztak, a gyerek a vízparton játszott, és véletlenül belecsúszott a vízbe.
Vágólapra másolva!

A 9 éves kisfiú szülei, ahogy mindennap, vasárnap is egy bárándi juhász tanyájára mentek dolgozni nádudvari otthonukból, és a gyereket is magukkal vitték - írja a tragikus esetről Bors. Amíg a szülők dolgoztak, Imike a szomszéd kislánnyal játszott a Hamvas-csatorna partján. A kisfiú azonban véletlenül megcsúszott és a vízbe esett.

A szülők azonnal utána vetették magukat, kihúzták a kisfiút, de az életét már nem tudták megmenteni.

– Nagyon vigyáztak Imire, hallottuk, hogy aznap is nagyon figyeltek rá, olyan helyen játszhattak csak a gyerekek, ahol rájuk láttak munka közben, nem voltak egyedül – mondta a lapnak a pár egyik ismerőse. Szerinte a pár példás szülő volt, minden percben figyeltek a kisfiukra. Az ismerős azt is hozzátette: úgy tudja, a kisfiúnak megállt a szíve, ahogy a hideg csatornába zuhant.

A szülők egyből a vízbe vetették magukat a gyerek után, de Imike életét már nem tudták megmenteni (illusztráció) Forrás: Shutterstock

A Borsnak a nádudvariak azt mondták, hogy Imike Icuka második házasságából született, Imre kései, egyetlen gyermeke volt. A férfi nagyon boldog volt, hogy 45 éves korában fia született, és féltett kincsükként vigyáztak is rá. Azt is hozzátették, hogy

Imi nagyon jó tanuló volt, imádott iskolába járni, három hangszeren játszott,

és nemcsak a kortársai, de a felnőttek is rajongtak érte. A kisfiú Icuka első házasságából született féltestvéreivel is jó viszonyban volt.

A cikk szerint a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről