Férfiaktól csalt ki pénzt egy szegedi nő

Vágólapra másolva!
Egy 33 éves szegedi nő éveken keresztül úgy csalt ki pénzt idősebb férfiaktól, hogy behálózta őket és a bizalmukba férkőzött. Az egyik férfi még kölcsönt is vett fel, hogy pénzt tudjon adni a csalónak.
Vágólapra másolva!

A gyanú szerint a nő egy társkeresőn ismerkedett meg egy férfival, a bizalmába férkőzött és több éven át különböző indokokkal pénzt kért tőle.

A férfi még kölcsönt is vett fel, összesen 3 millió forintot, hogy oda tudja adni a nőnek.

Forrás: Police.hu

Egy másik esetben, 2020-tól a nő bejárónőként dolgozott egy férfinál, akitől szintén rengeteg pénzt kicsalt a közöttük kialakult bizalmi viszonyt kihasználva.

Az rendőrség azzal is gyanúsítja a nőt, hogy 2018 és 2020 között több albérletben is lakott, de nem fizetett a főbérlőnek, a kiköltözésekor pedig több százezer forintos tartozást hagyott maga után, mert nem fizette a számlákat.

A nő ellen nagyobb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás és más bűncselekmények miatt indult eljárás. Az ügyészség többek között a szökés és elrejtőzés veszélye miatt azt javasolja, hogy a bíróság 1 hónapra rendelje el a letartóztatását – írja a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!