Nem büntetik meg a férfit, aki a kocsiból akart elrabolni egy 15 hónapos gyereket Szigetszentmiklóson

30 to 34 years mid adult adult altering fastening car interior transit vehicle interior transport interior transport casual clothing casual close togetherness focus focus concept innocence lad youths young juvenile youngster baby boy boy male baby child l
Father securing young son in car seat (Photo by heshphoto / Image Source / Image Source via AFP)
Vágólapra másolva!
Benyúlt egy négygyermekes család autójába, és megrángatta az ott ülő, 15 hónapos kisfiút egy 26 éves férfi Szigetszentmiklóson. A Bors úgy tudja, hogy a férfi elmeállapota miatt nem büntethető.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo is beszámolt, a kocsiból akarták elrabolni egy Szigetszentmiklóson élő család egyik gyermekét. A család éppen az apát kísérte el egy címre, hogy az autószerelőként dolgozó férfi egy ügyfele kocsijának leolvassa a hibakódját. Miközben Sándor a munkáját végezte, az autójukban maradó családja kiabálására lett figyelmes.

Felesége, Ivett az eset után a Facebookon fordult a nyilvánosság felé, hogy mindenkit arra ösztökéljen: vigyázzon a gyermekére, nehogy velük is hasonló történjen.

– írta a családanya.

Illusztráció Forrás: Image Source via AFP/© Image Source, all rights reserved./Heshphoto

A család feljelentést tett a rendőrségen. A Bors megtudta,

a 26 éves férfi súlyos személyiségzavarban és elmebetegségben szenved, ebből kifolyólag nem büntethető.

"Személyi szabadság megsértésének kísérlete miatt nyomoz a rendőrség. Vizsgálják az eset körülményeit" – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!