A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Erzsébetvárosban a polgárok nem tudják, hogy mire számíthatnak.

Vágólapra másolva!
Veres Zoltán, a Fidesz erzsébetvárosi önkormányzati képviselője, frakcióvezetője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt a Molnár Antal Zeneiskoláról, a kerületi vezetésről, a képviselői munka fontosságáról.
Vágólapra másolva!

A képviselő beszélt a Molnár Antal Zeneiskoláról, ahol a következő tanévben is lesz minden bizonnyal évnyitó, ám úgy tűnik, erre nem a Damjanich utcai épületben kerül sor, bár ebben sokan bíztak. Ám a történtek ellenére, hiszen a remény hal meg utoljára – tette hozzá a frakcióvezető, így egyszer talán elnyeri méltó funkcióját az épület, amit az előző vezetés kifejezetten zeneiskolai funkció szerint újított fel.

Így talán vége lesz annak a kínos egymásra mutogatásnak és harcnak, ami az elmúlt hónapokat jellemezte, aminek következtében még mindig nem tudták a gyerekek birtokba venni az iskolát. A polgármester számtalan vádat fogalmazott meg az elmúlt időszakban, de egy biztos, a Damjanich utca 4. szám alatti épületet zeneiskolaként újították fel, így annak a célnak megfelelően kellene funkcionálnia, ám a jelek szerint erre most ősszel nem fog sor kerülni.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!