Foglyul ejtette, majdnem agyonverte és megerőszakolta az exét egy miskolci férfi

illusztráció, rendőrautó, rendőr, rendőrség
Vágólapra másolva!
Egy miskolci férfi féltékenységből foglyul ejtette a korábbi élettársát, akit megvert, kikötözött, megkéselt és rendszeresen megerőszakolt több mint fél hónapon át.
Vágólapra másolva!

A 39 éves támadót tavaly, április végén hívta át magához volt élettársát, akit féltékenységből felelősségre vont a korábbi kapcsolatai miatt. Aztán többször ököllel megütötte a fején.

A menekülni próbáló nőt a hajánál fogva visszahúzta, térdre kényszerítette és megerőszakolta. Aztán levetkőztette a sírva könyörgő nőt és újra megerőszakolta.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az áldozat, hogy megpróbálja elkerülni a további erőszakot, elkezdett kedvesen viselkedni a férfival. Miután lefeküdtek aludni,megpróbált kimenekülni a házból, de a volt élettársa elfogta és úgy arcon vágta, hogy vérezni kezdett az orra. Még nem hagyta abba a férfi.

Késsel többször megszúrta a nőt a lábán és a vállán.

Aztán még ugyanezen az éjszaján többször ököllel arcon vágta, amitől eltört az arccsontja és az orra is. Amikor a nő elájult, kikötözte az ágyhoz.

A férfi több mint fél hónapig tartotta fogva az exét.

Ez idő alatt többször megverte és napi rendszerességgel megerőszakolta. A nőnek akkor sikerült elmenekülnie, amikor megígérte neki, hogy vissza fog költözni hozzá. Az ügyészek szexuális erőszak, személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés miatt emeltek vádat a többszörös visszaeső férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje fegyházbüntetésre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!