A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

A közműlopással vádolt Lagzi Lajcsi állítja, továbbra is zaklatják - videó

Galambos Lagzi Lajcsi Lajos tárgyalás
Vágólapra másolva!
Egy postás közvetített a csalók és Lagzi Lajcsi között - ezt mondta a közműlopással vádolt zenész, aki már sejti, hogy ki lehet a zsarolók felbujtója. Az ügyben három embert letartóztattak, ennek ellenére tovább zaklatják, egyik éjjel például rejtélyes telefonhívást kapott, ami miatt feljelentést is tett. Azóta már a gyerekeit elköltöztette otthonról - számolt be róla a TV2 Tények.
Vágólapra másolva!

Néhány hete csalók keresték meg a postásán keresztül Galambos Lajost, azt ígérték, felmentetik minden vádpont alól, és ezért 200 millió forintot kértek. A trombitás viszont szólt a rendőrségnek, családjának azonban sokáig nem merte elárulni, hogy mi történt, féltette őket.

Lajcsi segítségével végül három embert sikerült letartóztatni, ennek ellenére tovább zaklatják,

egyik éjjel például rejtélyes telefonhívást kapott, ami miatt feljelentést is tett. Azóta már a gyerekeit elköltöztette otthonról, és különleges biztonsági rendszert szereltetett be.

A TV2 Tényeknek azt mondta, voltak, vannak és lesznek is még rossz éjszakái az ügy miatt.

Hatalmasat csalódott az emberekben: úgy sejti, egy jó ismerőse bújtatta fel a zsarolókat, aki a sikerei miatt féltékeny volt rá. Egyelőre viszont nem akarja megnevezni.

Azt is elmondta, hogy az elmúlt évek eseményei megviselték, kezdi átértékelni az életét, már csak a legközelebbi barátaival van kapcsolatban

"Nagyon szeretném, ha a velem kapcsolatos összes dolog lezárulna, és egy nyugodt, békés életet élhetnék, úgy, ahogy eddig. Trombitálnék, és egy kicsit csendesebb életet szeretnék" - mondta a Tényeknek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!