Megtudjuk azt is, hogy mit csináltak Tokaj-Hegyalján 1956 októberében. És azt is elárulják a szakemberek, hogy Isten nélkül nem készülhet jó bor. Mert hiába a szaktudás, az akarat, ha a természet nem kegyes, bizony évjáratok maradhatnak ki, pedig egy-egy borásznak 25-30 bizonyításra van lehetősége egy életben. Megdöbbentő őszinteséggel beszélnek arról is, hogy miben kell fejlődni a magyar borász társadalomnak, elismerik a hiányosságokat. Rengeteget fejlődött a magyar borágazat az elmúlt harminc, még dinamikusabban a legutóbbi tíz évben, de azt a lemaradást, amit a háború utáni idők okoztak, még mindig nem tudták kiheverni. Tokaj a rendszerváltást követően vissza tudott kerülni a világ bortérképére egyedisége miatt, az aszú miatt. De vajon kell-e most az aszú a világban? És hogyan érintette a magyar borágazatot a Covid? Ha kíváncsiak a válaszokra, hallgassák meg a Gasztrodinamikát!