Brutális gyilkosság Budapesten - kegyetlen kínok között halt meg a fiatal lány

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Elhagyta családját egy fiatal lány azért, hogy a szerelmével legyen. Egy bontásra ítélt házba költöztek, ahol a férfi rendszeresen verte. Az utolsó volt a legbrutálisabb bántalmazás. Azt már nem élte túl a lány.
Vágólapra másolva!

A fiatal lány és a nála nyolc évvel idősebb barátja 2019 áprilisában ismerkedtek meg egy baráti társaság révén. Az akkor 26 éves férfinak se munkája, se lakása nem volt, általában barátainál aludt, főleg a kölcsönökből és kéregetésből élt. Ideje nagy részét a Nyugati téren töltötte, a barátaival gördeszkázott vagy grafitizett.

A 18 éves lány megismerkedésük után nem sokkal elköltözött a nevelőszüleitől, mert azok nem támogatták a kapcsolatukat.

Ez után egyre rendszertelenebbül tartotta a kapcsolatot a családjával, a középiskolai tanulmányait is elhanyagolta, az érettségi vizsgáit sem tette le.

A férfival való kapcsolata azonban egy idő után romlani kezdett, gyakran összevesztek, a férfi többször meg is verte a lányt.

Amíg együtt voltak, egyikük sem dolgozott, és mivel nem tudtak hol lakni, beköltöztek egy III. kerületi bontásra ítélt, romos házba.

A férfi szeptemberben, miután felébredtek, a lányt az egész testén ütni kezdte hosszú perceken át, aztán megfojtotta.

A férfi a lány egyik rokonának a közösségi oldalán azt írta, hogy barátnője boldog párkapcsolatban él egy másik férfival Londonban.

Emiatt a család nem kereste, holttestét pár nappal később találták meg arra járók.

A férfi ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emeltek vádat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!