Kamerán figyelte volt férjét egy pécsi nő

biztonsági kamera Kamerát találtak egy fővárosi uszoda öltözőjében: azonnal bezárták a létesítményt
Vágólapra másolva!
Egy pécsi nő elvált a férjétől, majd az új párjával együtt úgy akartak előnyt szerezni a bíróságon a szülői felügyeleti jogot illetően úgy, hogy kamerán figyelték és felvették a férfit. Az ügyészség vádat emelt ellenük.
Vágólapra másolva!

A nő elvált a férjétől, de a közös gyerekükkel kapcsolatban még nem döntött a bíróság a szülői felügyeleti jogot illetően. A férfinak vállalkozása volt, és az üzlethelyiségben, még a házasságuk alatt egy kamerarendszert épített ki,

aminek a programját a közös laptopjukra telepítették, így távolról is figyelni tudták a történéseket.

A válásuk után a nő magával vitte a laptopot, amin telepítve maradt a program, elmentve a felhasználónévvel és a jelszóval. A nő összeköltözött az új barátjával, új otthonukban is kamerarendszert építettek ki.

Ekkor vették észre, hogy a program már telepítve van a laptopon. Ezek után meg tudták figyelni, fel tudták venni, hogy mi történik a férfi üzletében.

Eldöntötték, hogy meg fogják figyelni a férfit, és a felvételeket majd felhasználják a bíróságon, így előnyt szereznek.

2019 novemberében többször megfigyelték a férfit, egyes felvételeket pedig elmentettek, amiket elküldték a család jogi képviselőjének.

A férfi egy hónappal később megtudta, hogy figyelik, ezért megváltoztatta a jelszót. Ekkor már a nő és a barátja nem tudták, hogy mit csinál.

Az ügyészség tiltott adatszerzés és más bűncselekmények miatt emelt vádat a nő és a barátja ellen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!