Napos, de szeles időjárás várható a hétvégén

Margit sziget, margit-sziget, koronavírus, vírus, karantén, park, szabadidő, kondi, pihenés, kirándulás, túra, pihenés, pihenő, napos idő, jó idő, Margit-sziget a koronavírus idején, kijárási korlátozás, emberek a városban, Budapest
Vágólapra másolva!
Napos, 20 fok feletti hőmérséklet várható a hétvégén, de a szél több helyen megerősödhet - derül ki a Köpönyeg.hu előrejelzéséből. 
Vágólapra másolva!

Szombat
A többórás napsütést a Dunántúlon csak fátyol-, keleten pedig gomolyfelhők zavarják. A délkeleti szél nagy területen lesz élénk, néhol erős. 17 és 22 fok között alakul a hőmérséklet.
Vasárnap
Sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk. Csapadék nem lesz. Kellemes őszi időnk lesz, tovább erősödik a nappali felmelegedés: már 19-25 fok valószínű délután. Megerősödhet a délkeleti szél.

Napos, kiránduló idő lesz a hétvégén Fotó: Polyák Attila - Origo


Hétfő
Egyelőre kitart a napos, a kora őszi, délen akár nyárias időjárás. Estig csak kevés felhő lehet az égen, és tovább melegszik a levegő, délen akár 26-27 fok is lehet. A déli szél élénk lesz.
Kedd
Fokozatosan megnövekszik a felhőzet, délutánra beborul az ég, és egyre többfelé várható eső, záporeső. Több helyen megerősödik a délkeleti szél. 17 és 23 fok közé csökken a hőmérséklet.
Szerda és csütörtök

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!