Apáti Bence: Mily nehéz elviselni az igazságot!

Vágólapra másolva!
"2020 márciusában a görög határon készült olyan videofelvétel, amelyen az látható, ahogy migránsok két kisgyereket ijesztgetnek, ütögetnek, hogy elkezdjenek sírni, majd, amikor már megfelelően „előkészítették" őket, elfutnak velük – feltehetően a sajtó munkatársaihoz –, hogy így megható képek készülhessenek a síró gyerekekről" - írja a lengyel ostrommal kapcsolatban a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

Az ominózus képsorok amúgy ismerősek lehetnek: Röszkén is hasonló jelenteket láthattunk.

Akkor egy több száz főt számláló, fiatal férfiakból álló migránshorda ostromolta meg hazánkat.
Hatalmas kövekkel, és husángokkal támadtak rá az országunkra.

No és szokás szerint gyerekekkel.

Akik nem azért voltak náluk, hogy vigyázzanak rájuk, óvják-védjék simogassák-becézgessék őket.
Ugyan kérem.

Harcba vitték inkább őket.

Az ostromlók akkor is, mint most maguk előtt tartva, élő pajzsként használták a ki tudja kiktől és honnan kapott rémült kisgyerekeket.

Mert bizony a kicsik az estek többségében nem is a sajátjaik voltak.

Pajzsnak, fegyvernek, eszköznek hozták magukkal.

A józanabbakban már akkor felmerült a kérdés, hogy milyen anya az olyan, aki idegen férfiaknak adja a gyerekét, hogy aztán azok a valakik a gyermekeiket maguk előtt tartva menjenek csatába..

A kevésbé józanabbak meg freeahmed hashtagel tettek hitet az illegális migránsok befogadása és amellett, hogy roppan mód kedvelik azokat, akik gyerekeket maguk elé tartva támadták meg az országunkat.

Hiába, mindig is voltak és mindig is leszek (haza)árulók.
(Aki nem emlékezne a részletekre: Ahmed H. volt az a terrorista, aki 9 útlevéllel a zsebében vezette a röszkei ostromlókat.)

De térjünk kicsit vissza a görög határon gyerekeket verő migránsokra!

Annak idején a videót én is megosztottam, azonban természetesen csak igen rövid ideig volt látható az oldalamon, mert a bátor és kiterjedt tudással rendelkező tényellenőrök néhány napon belül szolgálatba helyezték magukat, és megállapították, hogy a képsorok nem valódiak, no meg azt is, hiányzik -vagy rossz- a kontextus.

Már nem emlékszem pontosan, ahogyan arra sem, hogy a gondolatrendőrök egy, három, esetleg harminc napra büntettek meg.

A videót mindenesetre eltávolították az oldalamról.

A liberálisok ugyanis igen nehéz viselik a igazságot.

Főleg, ha az igazság rájuk nézve kínos vagy kellemtelen részleteket tartalmaz.
Merthogy nyilvánvalóan valódiak voltak azok a bizonyos felvételek, megtörténtek, valaki pedig fel is vette és nyilvánosságra is hozta a döbbenetes jelenetet.

Most is számíthatunk hasonló típusú cenzúrára, hiszen ahogyan lapunk is megírta, a lengyel határon is gyerekeket igyekeznek felhasználni a közvélemény befolyásolására. (Miközben vadul ostromolják a határt.)

Nyilvánosságra került most is egy fénykép, amin egy tíz év körüli fiúcska látható, amint egy cigaretta segítségével igyekeznek a vele szemben álló roppant békés bevándorlók könnyeket csalni a szemébe.
A felvételről pedig a liberálisokkal feltöltött tényellenőrző bizottságok szinte biztosan újfent meg fogják állapítani, hogy nem valódiak, hamisak, manipuláltak, majd jó cenzorokhoz méltó módon le is szedik azokat.

Forrás: Origo

Ilyen ugyanis ez az új haladó világ:

A liberális cenzorok gyűlölik az igazságot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!