Két embert is megölt a szegedi bozótvágós gyilkos

Vágólapra másolva!
Egy szegedi férfi álmában támadt rá két ismerősére egy bozótvágóval. Nyakon szúrta a két férfit, mindketten a helyszínen meghaltak. Az ügyészség vádat emelt a támadó ellen.
Vágólapra másolva!

Három hajléktalan férfi Újszegeden épített magának lakrészt egy kiserdőben fából és fóliából.

Egyik ismerősük néha ott lehetett az engedélyükkel, de azt nem engedték neki, hogy ott aludjon.

Egyszer az ismerős kihasználta, hogy az egyik férfi nincs "otthon" és a helyén aludt. Amikor hazaért, elzavarta az ismerőst.

Január 6-án az ismerős visszament a férfiakhoz, és magával vitt egy 50 centis bozótvágót, meg egy kést is. A két áldozat két külön lakrészben aludt.

Az ismerős a bozótvágóval többször fejen ütötte, majd nyakún szúrta őket. Mindketten a helyszínen belehaltak a sérüléseikbe.

A harmadik férfi csak órák múlva ért vissza, ő a sötétben lefeküdt aludni. Később a rendőrök ébresztették fel, tőlük tudta meg, hogy a társai halottak. Ha a támadás idején ott lett volna, valószínűleg ő is gyilkosság áldozata lett volna.

Forrás: Police.hu

A vád szerint a támadó a kettős gyilkosságon kívül tavaly decemberben megrugdosott egy embert, egy másikat pedig megvert.

Az ügyészség emberöléssel, testi sértéssel és garázdasággal vádolja a büntetett előéletű férfit. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje életfogytig tartó fegyházbüntetésre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!