Halálra szurkálta volt feleségét, apósát fejen szúrta, lányát leütötte a szatmári férfi

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A férfi és élettársa egy szatmári faluban éltek egy ideig, aztán 2015-ben külön költöztek. Ennek ellenére a férfi többször meglátogatta volt élettársát és közös kislányukat, de amikor megtudta, hogy a nőnek új kapcsolata van, zaklatni, verni kezdte az asszonyt. Az utolsó alkalommal halálra szurkálta.
Vágólapra másolva!

Május utolsó napján a férfi éjjel ismét megjelent a családnál.

Már az előtérben többször megütötte az asszonyt, aki a ház hátsó szobájába menekült, ahová a férfi követte, és ott a tapétavágó késével többször megszúrta, illetve megvágta.

A dulakodás zajára felébredt a 14 éves kislányuk, aki telefonon felhívta az édesanyja szüleit, majd a konyhából magához vett egy nagyobb kést azért, hogy segítsen az anyjának. Ezt meglátta az apja, aki elvette gyerekétől a kést, majd a kislányt ököllel úgy megütötte, hogy az a földre esett. Ezt követően

a férfi a késsel tovább szurkálta a földön fekvő asszonyt egészen addig, amíg a nő meg nem halt.


A kislány a bejárati ajtót nem tudta kinyitni, ezért az ablakon kimászott, ahol az időközben odaérkező nagyszülei várták. A meggyilkolt nő édesapja szintén az ablakon bejutott a lakásba, és azt látta, hogy a férfi a késsel többször hasba szúrja magát.

Amikor rákiabált, a fiatalabb férfi felugrott, és az apósát a homlokán kétszer megvágta.

Közben két rokon a ház bejárati ajtaját betörte és kimenekítette az idősebb férfit.

Az ügyészség a férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel, életveszélyt okozó testi sértéssel és súlyos testi sértéssel vádolja. Indítványozta, hogy a bíróság életfogytiglanra ítélje.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!