Többször is óriásit változik az időjárás a héten

ősz, eső, esernyő, időjárás, hideg, város, járókelők, kabát, Széll Kálmán tér
Vágólapra másolva!
Mindenszentek napján a ködfoltok és a rétegfelhőzet megszűnése után eleinte változóan felhős lesz az ég, majd délnyugat felől erős felhősödés kezdődik. Inkább csak estétől, és ekkor is még csak elszórtan lehet eső, záporeső. A délkeleti szél megélénkül. A csúcsérték 16 fok körül alakul - írja a Köpönyeg.hu.
Vágólapra másolva!

Kedden késő délutánig az erősen felhős vagy borult égből többfelé várható (kiadós) eső, záporeső. Késő délutántól aztán nyugat, délnyugat felől jelentősen csökken a felhőzet. Eleinte a DK-i, délután már az ÉNy-i szél erősödik meg.

7 és 16 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerda reggelre többfelé képződik köd, illetve rétegfelhőzet, mely csak lassan oszlik fel. Napközben délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és este a Dunántúlon már újra elered az eső. 12-17 fok köré emelkedik a hőmérséklet.

Illusztráció Fotó: Szabó Gábor - Origo

Csütörtökön erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Délelőtt még csak szórványosan, délután már többfelé várható eső, zápor. Keleten zivatarok is lehetnek, akár felhőszakadással. 15 és 22 fok közé erősödik a nappali felmelegedés. A délnyugati szél élénk, zivatarok környezetében viharos lesz.

Pénteken és szombaton borongós marad az idő, de már csak elszórtan lehetnek záporesők. 10 és 15 fok közé csökken a hőmérséklet. Az északnyugati szél főleg pénteken élénkül meg.