Márki-Zay Péter ügyetlenül többször is beismerte, hogy valójában egy baloldali politikus - videó

MÁRKI-ZAY Péter
Budapest, 2021. október 8. Karácsony Gergely főpolgármester (j) és Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapító elnöke sajtótájékoztatót tart az Országház előtt 2021. október 8-án. Karácsony Gergely visszalép az ellenzéki miniszterelnök-jelöltségért folytatott versenyből. Az MSZP, a Párbeszéd és az LMP által indított politikus közölte: arra kéri támogatóit, hogy az előválasztás második fordulójában Márki-Zay Péterre szavazzanak. MTI/Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Dömötör Csaba Facebook-oldalán osztott meg egy rövid videót az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjének korábbi megszólalásaiból - írja a Mandiner.
Vágólapra másolva!

A válogatás Márki Zay-Péter egymásnak szögesen ellentmondó kijelentéseit állítja egymás mellé, mint például a „Sosem voltam fideszes természetesen" mondat után a következő felvételen már arról beszél: „Mondom ezt én, aki 2010-ig a Fideszre szavaztam".

Márki-Zay Péter ügyetlenül beismerte, hogy ő baloldali. Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Márki-Zay Péter a videós összeállítás tanúsága szerint ügyetlenül ismét elszólta magát és beismerte, hogy ő valójában egy baloldali politikus. Márki-Zay szó szerint a következőket mondta az ügyetlen brüsszeli elszólásában:

A videót Gyurcsány Ferenc, a baloldal vezetője zárja egy szintén odavágott felvételen annyit mond: "Hát , ez ilyen elképesztően egyszerű".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!