A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Oltási akcióhetet indít a kormány a kórházi oltópontokon november 22-28 között

Miskolc, 2021. október 25. Beoltanak egy férfit a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina harmadik adagjával a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban kialakított oltóponton Miskolcon 2021. október 25-én. MTI/Vajda János
Vágólapra másolva!
Oltási akcióhetet indít a kormány a kórházi oltópontokon november 22-e és 28-a között. Ebben az időszakban megemelt oltási kapacitással és időpontfoglalás nélkül is várják a még oltatlanokat, és azokat is akik második, vagy harmadik oltásukat vennék fel.
Vágólapra másolva!

Az átoltottság további növelése és a járvány megfékezése érdekében a kormány 2021. november 22-28. között oltási akcióhetet indít a kórházi oltópontokon - írja a Koronavirus.gov.hu.

Oltási akcióhetet indítanak a kórházi oltópontokon november 22-28. között Forrás: MTI/Vajda János

A közlemény szerint ebben az időszakban a kórházak országszerte –Budapesten kiemelten -

megemelt oltási kapacitással és időpontfoglalás nélkül is várják a még oltatlanokat, és akár a második, harmadik oltást felvenni kívánókat is.

Az oltatlanok kivételesen előzetes regisztráció nélkül is érkezhetnek az oltópontra. Ez esetben regisztrációjukat a helyszínen végzik el és oltásuk érkezési sorrendben történik.

Azoknak, akik már korábban regisztráltak az interneten, továbbra is az időpontfoglalót javasolják akár az első, akár az elmaradt második vagy a harmadik oltásukat akarják felvenni. A közleményből az is kiderült, hogy a dolgozóiknak oltást előíró vállalatok a megyei oltási munkacsoportoktól is kérhetnek vakcinát, az üzemorvosok rendelkezésére bocsájtják az igényelt mennyiségű oltóanyagot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!