A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
13:00VívásJapan-Hungary
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl

A széf helyett, szekrényébe tette a pénzt, majd nyaralni ment belőle

Vágólapra másolva!
Egy kecskeméti dohánybolt tulajdonosának a havi elszámolásnál tűnt fel, hogy több millió forint hiányzik a kasszából. Ahogy visszanézte a biztonsági kamera felvételeit, látta, hogy az alkalmazottja meglopta.
Vágólapra másolva!

A dohánybolt havi elszámolását ellenőrizte a tulajdonos november 14-én, akkor vette észre, hogy több készpénzkivételi bizonylat is hiányzik. Tudta, hogy az alkalmazottjának volt lehetősége pénzt kivenni a kasszából, ugyanis bevált szokás volt a bevételt egy széfbe tenni, úgynevezett fölözéssel. Erről bizonylatok készülnek, amelyek viszont nem voltak meg.

Amikor a férfi ellenőrizte az üzlet kameráinak felvételét, látta, hogy az alkalmazottja pénzt vett ki a kasszából, amit nem a széfbe, hanem az egyik szekrényébe rejtett a bizonylatokkal együtt.

Forrás: Police.hu

A tulajdonos felhívta a rendőröke, akik kimentek a dohánybolthoz. A kutatás során pénzt találtak a 26 éves nő egyik szekrényében, és zsákokba csomagolt dohányárut is a kocsijában. A bizonylatokat egy füzetbe rejtette. Ezt is megtalálták a rendőrök.

A nő a kihallgatása közben elmondta, hogy augusztus óta harmincszor lopott el alkalmanként 100-150 ezer forintot és a dohányon kívül alkoholt is magával vitt.

Az ellopott, több mint 4 millió forintot utazásokra és az adóssága törlesztésére költötte. A szabadlábon védekező alkalmazott ellen sikkasztás miatt indult eljárás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!