A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egyre tragikusabbak az erzsébetvárosi fejlemények

Vágólapra másolva!
Veres Zoltán önkormányzati képviselő, a Fidesz frakcióvezetője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt a kerületi áldatlan állapotokról, valamint arról, hogy a városvezetés egyáltalán nem figyel egyes társadalmi csoportok problémájára
Vágólapra másolva!

A politikus kijelentette, egyre tragikusabbak az erzsébetvárosi fejlemények, hiszen jelentős közösségek, társadalmi csoportok látják kárát a kerületvezetés rombolásának. „Sikeresen" elüldözték a 100 Tagú Cigányzenekart, a Heti Tv-t, de amit most terveznek, az még ennél is rettenetesebb.

Külön pikantériája ennek az egész történetnek, hogy erre az épületre, ahol ez az idősklub van, a 2010 előtti városvezetés már talált egy befektetőt, ám szerencsére a későbbi fideszes irányítás újból az időseknek juttatta az épületet és a benne található klubot.

A képviselő emlékeztetett arra is, hogy a 2010-2019 közötti időszakban számos programot szerveztek ide az időseknek, mindezek mellett többféle juttatást is kaptak, most ezeket is megszünteti az új vezetés. A frakcióvezető szerint jelzésértékkel bír, hogy a jelenlegi irányítók számára mely társadalmi csoportok a fontosak, és melyek egyáltalán nem azok.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!