40 hónapot töltött börtönben ártatlanul a gyilkossággal vádolt férfi

Vágólapra másolva!
Egész Zagyvarékast sokkolta a három és fél évvel ezelőtti gyilkosság, amikor egy köztiszteletben álló idős asszonyt brutális kegyetlenséggel mészároltak le az otthonában. Kisvártatva a rendőrök elkapták C. Tamást, akiről eddig mindenki meg volt győződve, hogy csak ő lehet az elkövető. Ám azóta hosszú idő telt el, ezalatt pedig számos, máig megválaszolatlan kérdés merült fel az ügyben.
Vágólapra másolva!

A bíróság ezen a héten felmentette és szabadon engedte C. Tamást. A bilincs lekerült a csukójáról, azóta pedig már haza is térhetett zagyvarékasi otthonába.

A Blikk megtalálta a gyilkossággal vádolt férfit, de nem akart nyilatkozni. Ügyvédje úgy fogalmazott: pontosan az volt a reakciója, ami 40 hónap börtönben töltött idő után a szabaduláskor várható.

– Meg volt rendülve attól, hogy a bíróság végre kimondta azt, amit ő az első pillanattól kezdve állított – magyarázta dr. Molnár Iván. A 32 éves férfi még nem nyugodhat meg teljesen, másodfokon még akár hosszú börtönévekre is ítélhetik.

A Blikk információi szerint egy egészen elképesztő fordulat is bonyolítja a helyzetet. A szolnoki bíróság bűnjelraktárában egy tavaly nyáron történt tűzesetben megsemmisült egy ott őrzött, az ügyben fontos bizonyíték. Ez egy utcai kamerafelvétel, amelyen több olyan személy is látható, akiknek a szerepét nem vizsgálták a nyomozás során. Köztük lehet a gyilkos is?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!