Barátaitól csalt ki pénzt egy budapesti nő

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy budapesti nő több barátjától és ismerősétől is kért kölcsön és az évek alatt összesen több mint 20 millió forintot kapott tőlük. A kölcsönt nem törlesztette, a fedezetként felajánlott házak és autók pedig sosem volt az övéi.
Vágólapra másolva!

A rendőrség 2019-ben indított eljárást csalás miatt, miután egy nő feljelentette a barátnőjét, aki nem adta vissza neki a kölcsönadott millióit.

A nyomozás során kiderült, hogy a nő legalább 5 ismerősnék tartozik, összesen több mint 20 millió forinttal.

Miután kölcsönkért a barátaitól azt kérte tőlük, hogy a társaságban ne említsék a dolgot. Fedezetként felajánlotta a korábbi cége teherautóit, családi házát és a lakását is. De kiderült, hogy már régen nem az övé egyik sem.

Az 56 éves L. Gabriella kihallgatása közben beismerő vallomást tett.

Azt mondta, hogy a pénz arra kellett, hogy újraindítsa a cégét, a barátai szerint azonban magára, többek között luxusutazásokra költötte.

A rendőrök csalás miatt indítottak nyomozást a nő ellen, amit mostanra befejeztek. Az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték el az ügyészségre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!