A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Két kamasz rabolt ki egy idős férfit

Vágólapra másolva!
Őrizetbe vettek egy 17 éves és 18 éves tiszaalpári fiatalt, akik egy éjjel bementek egy 77 éves férfihoz, lefogták és ellopták a pénzét. A rendőrök a bejelentést követő pár órán belül elfogták a két támadót.
Vágólapra másolva!

Tegnapelőtt érkezett bejelentés a tiszaalpári körzeti megbízott szolgálati telefonjára arról,

hogy egy 77 éves, helyi férfitól tavaly decemberben 140 000 forintot elloptak.

A rendőrök nyomozást indítottak és kihallgatták a nyugdíjas áldozatot, aki elmondta, hogy egyedül él tiszaalpári lakásában. Tavaly év végén az egyik éjszaka arra riadt fel álmából, hogy

mozdulni sem tud, mert egy maszkos férfi a nyakához szorítja a karját.

Védekezésképpen kapálózni kezdett, de csak a maszkot sikerült lehúznia támadója arcáról, aki pár perc múlva elmenekült. A férfi a történtek után belenézett pénztárcájába, majd rájött, hogy kirabolták. Az idős férfi valószínűleg

elfelejtte bezárni a bejárati ajtót, így jutottak be hozzá. Az esetet csak néhány ismerősének említette, és nem tett feljelentést a rendőrségen.

Forrás: Police.hu

A nyomozás során arra jutottak a nyomozók, hogy a bűncselekményt ketten követhették el.

Egy 18 éves fiatal lefogta az áldozatot, amíg 17 éves társa elvette a pénzét az éjjeliszekrényben lévő pénztárcájából.

A fiatalokat tegnap elfogták és rablás miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök mindkét kamaszt őrizetbe vették, és javasolják a letartóztatásukat. A tiszakécskei rendőrök mostazt vizsgálják, hogy más bűncselekményt is elkövettek-e. A hasonló esetek elkerülése érdekében a rendőrök azt javasolják, hogy lefekvés előtt érdemes ellenőrizni, hogy zárva van-e a bejárati ajtó, és ha valaki mégis betörés vagy rablás áldozata lesz, értesítse őket - írja a Police.hu.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!