Itt a bizonyíték: Márki-Zay arról beszél, hogy Brüsszelnek főnyeremény lenne a baloldal győzelme - videó

Vágólapra másolva!
Márki-Zay Péter a Timothy Garton Ash angol történésszel folytatott szerda délutáni londoni beszélgetésében azt mondta: a baloldal győzelme főnyeremény lenne Brüsszel számára - ezt megírtuk korábban. Most pedig megmutatjuk a felvételt, amelyet a Magyar Nemzet szerzett meg. 
Vágólapra másolva!

Gyurcsány jelöltje a rendezvényen hosszan becsmérelte Magyarországot, azt állítva, hogy most már fel sem vennék az országot az EU-ba.

Ahogy arról beszámoltunk, Márki-Zay Péter múlt héten szerdán Londonba utazott, eredetileg egy Momentum által szervezett eseményre, de mint később kiderült, három órás titkos találkozón vett részt Bajnai Gordon volt miniszterelnökkel.

A találkozó egy Mandinernek küldött olvasói fotó által derült ki. A két politikus több mint három órán át tárgyalt, így ez lehetett Márki-Zay utazásának legfontosabb indoka, hiszen a meglehetősen csekély érdeklődést kiváltó fórumára mindössze két órát szánt.

Bajnai Gordon - Gyurcsány Ferenc után - a baloldal megkerülhetetlen vezető alakja. Az Anonymus videókból kiderült, hogy kezében tartja a fővárosi önkormányzatot. Másrészt jelképes alakja a megszorító baloldali politikának. Miniszterelnöksége alatt családok százezrei jutottak csődbe, ő szüntette meg a 13. havi nyugdíjat is. Márki-Zay az elmúlt hónapokban többször bizonyította, hogy csak a megszorításokra, az emberek megadóztatására és a juttatások elvételére van ötlete. Így nyilvánvalóan az adóemelésekhez, a megszorításokhoz kaphatott utasításokat Bajnaitól a titkos londoni találkozón.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!