Megvertek és leszúrtak egy férfit egy VII. kerületi szórakozóhely előtt - videó

Vágólapra másolva!
Egy erzsébetvárosi szórakozóhely előtt megvertek és megszúrtak egy férfit. A budapesti rendőrök két gyanúsítottat elfogtak, a harmadik feladta magát - írja a police.hu.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya súlyos testi sértés és garázdaság miatt folytat eljárást három fővárosi férfival szemben, akik január 9-én éjjel egy bárban megtámadtak egy embert, aki súlyosan megsérült.

A társaság szóváltásba keveredett egy férfival, akit szidalmazni kezdtek, majd el akarták zavarni a szórakozóhelyről, miközben megszúrással és veréssel fenyegették. A provokált férfi el akarta hagyni a klubot, ám követték,

majd az utcára kilépve egyszer hason szúrták, megütötték és elmenekültek.

A fővárosi rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, és elfogatóparancsot adtak ki ellenük. A 32 éves T. Istvánt január 24-én délután Szigetszentmiklóson, a 27 éves R. Zsoltot január 27-én reggel egy IX. kerületi lakásban a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály segítségével fogták el. Harmadik társuk, a 38 éves B. Szilveszter január 25-én reggel önként megjelent a rendőrségen.

A fővárosi nyomozók B. Szilvesztert és R. Zsoltot csoportosan elkövetett garázdaság bűntett, míg T. Istvánt súlyos testi sértés, valamint csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, mindhármukat őrizetbe vették.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!