Ügyvéddel akarta örökre magához láncolni a brutálisan összevert Orosz Bernadettet támadója

bántalmazás családon belüli erőszak áldozat Hányingerem lett a félelemtől, amikor elborult a bántalmazó férjem tekintete... (18+)
Vágólapra másolva!
Szerelmet vallott, majd néhány órával később majdnem halálra verte többgyerekes párját, Orosz Bernadettet a kegyetlen egykori alezredes. Több mint két év telt el a bujáki üdülőben történt brutális bántalmazás óta; a nő a közösségi oldalán osztotta meg hátborzongató történetét.
Vágólapra másolva!

Megdöbbentő felvétel került a Blikk birtokába arról a férfiról, aki két éve majdnem halálra verte akkori párját, Orosz Bernadettet. A férfi a 30 éves osztálytalálkozón arról beszél a volt osztálytársainak, mennyire szereti a nőt, és hogy új életet akar vele kezdeni. A videót Bernadett készítette a férfi tudtával,

emléknek szánták.

"Megéltem azt, hogy tudjam bírálni magam. Tudjátok, hogy elváltam tíz éve. Én neveltem a gyerekeimet, büszke vagyok magamra. Mindig arról álmodtam, hogy egyszer valaki mellettem lesz. Azt érzem, hogy az életemben eljött egy olyan pont, hogy döntöttem.

– mondja a videóban.

"Ekkor már tudta, hogy nem megyek hozzá, mert meghiúsult az esküvő is, amit a hátam mögött leszervezett.

– kommentálta a Blikknek az eseményeket Orosz Bernadett.

Az ügyben nemrég történt vádemelés, ami alapján három bántalmazás miatt is felelnie kell a férfinek. Ha mindent elismer, három és fél év börtönre ítélnék, de a lap információi szerint

arra hivatkozik, hogy nem emlékszik semmire.

A büntetőügyben még egy tárgyalást sem tartottak, a kettejük között zajló polgári perben már találkoztak egymással. Legutóbb tegnap kellett megjelennie a fővárosban Bernadettnek, ahol egy orvos-, egy pszichológus és egy pszichiáter szakértő is vizsgálta. Az asszony szerette volna, hogy felvétel készüljön az eseményről, de ezt nem engedélyezték neki.

Címlapi képünk illusztráció.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!