Fidesz: A baloldalon ma is Gyurcsány és Bajnai diktálja a gazdaságpolitikát

Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc
Vágólapra másolva!
A baloldal és miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter ma is ugyanazt a rossz gazdaságpolitikát erőlteti, és annak az adórendszernek a felszámolását tervezi, amely Európában a legalacsonyabb adókulcsot biztosítja a magyar vállalkozásoknak és a harmadik legalacsonyabbat a magyar munkavállalóknak - közölte a Fidesz. 
Vágólapra másolva!

A baloldalon ma is ugyanaz a Gyurcsány-Bajnai páros diktálja a gazdaságpolitikát, aki egyszer már tönkretette és külföldi spekulánsok pénzügyi érdekeinek a kezére játszotta át az országot - közölte a Fidesz a baloldal gazdaságpolitikai elképzeléseire reagálva. A nagyobbik kormánypárt azt írta: a baloldal kormányzása alatt feladta Magyarország gazdasági és pénzügyi szuverenitását, a multik és spekulánsok extraprofitját a magyar emberektől és vállalkozásoktól hajtotta be, tömegeket tett munkanélkülivé, agyonadóztatta a gazdaságot és a béreket.

Gyurcsány és Bajnai diktál a baloldalon Forrás: MTI

Közölte, a baloldal és miniszterelnök-jelöltje ma is ugyanazt a rossz gazdaságpolitikát erőlteti, és annak az adórendszernek a felszámolását tervezi, amely Európában a legalacsonyabb adókulcsot biztosítja a magyar vállalkozásoknak és a harmadik legalacsonyabbat a magyar munkavállalóknak. Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra! - fogalmaztak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!