A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Orbán Viktor: Magyarországnak ebből a konfliktusból ki kell maradnia!

RUSZIN-SZENDI Romulusz; BENKŐ Tibor; ORBÁN Viktor
Budapest, 2022. február 23. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j2), Benkő Tibor honvédelmi miniszter (j) és Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka (b) a Magyar Honvédség Integrált Műveleti Központjában 2022. február 23-án. A kormányfő Benkő Tiborral együtt találkozott azokkal a katonatisztekkel, akik Magyarország biztonságát garantálják parancsnoki munkájukkal. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor miniszterelnök szerdán látogatást tett a Magyar Honvédség Integrált Műveleti Központjában, ahol Benkő Tibor honvédelmi miniszterrel együtt találkozott azokkal a katonatisztekkel, akik Magyarország biztonságát garantálják parancsnoki munkájukkal - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.
Vágólapra másolva!

A látogatás után a kormányfő arról beszélt, hogy a helyzet továbbra is komoly, feszült, mindent meg kell tenni a háború elkerülése érdekében. Magyarországnak ebből a katonai konfliktusból ki kell maradnia; Magyarország biztonsága a legfontosabb - szögezte le.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Magyar Honvédség Integrált Műveleti Központjában 2022. február 23-án. A kormányfő Benkő Tiborral együtt találkozott azokkal a katonatisztekkel, akik Magyarország biztonságát garantálják parancsnoki munkájukkal. Forrás: MTI/Fischer Zoltán

Orbán Viktor ennek megfelelően visszautasította azokat a baloldali javaslatokat, amelyek katonák és fegyverek Ukrajnába küldéséről szólnak.

A látogatásról készült videót a miniszterelnök teljes nyilatkozatával Orbán Viktor közösségi oldalán teszik közzé.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!