A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Zsigó Róbert: A járvány idején is támogatjuk az időseket - videó

A Fidesz tisztújító kongresszusa Budapesten, Hungexpo, 2021.11.14.
Budapest, 2021. november 14. Zsigó Róbert fideszes országgyűlési képviselő, családokért felelős parlamenti államtitkár, a rendezvény házigazdája beszédet mond a párt 29. tisztújító kongresszusán a Hungexpón 2021. november 14-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A járvány idején is támogatják az időseket - közölte a családokért felelős parlamenti államtitkár pénteken a Facebook-oldalán.
Vágólapra másolva!

Zsigó Róbert a videóban kiemelte, hogy pénteken másfél millió nyugdíjas és nyugdíjszerű ellátásban részesülő ember bankszámlájára utalják - a havi járandóság mellett - a 13. havi nyugdíjat is.

- fűzte hozzá.

Budapest, 2021. november 14. Zsigó Róbert fideszes országgyűlési képviselő, családokért felelős parlamenti államtitkár, a rendezvény házigazdája beszédet mond a párt 29. tisztújító kongresszusán a Hungexpón, 2021. november 14-én. MTI/Koszticsák Szilárd Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd


Az államtitkár hangsúlyozta, hogy a kormánynak fontos, hogy a gazdasági eredményekből a gyermekes családok, a fiatalok és a munkavállalók mellett az idősek is részesüljenek.

- jelezte.

- mondta.
Hozzátette, hogy miután a baloldal a 2006-os kampányban "fűt-fát ígért" nekik, "szemrebbenés nélkül" elvett tőlük egyhavi nyugdíjat.

- sorolta Zsigó Róbert.
Az államtitkár szavai szerint "nap mint nap tapasztaljuk", hogy a baloldal programja ma is ugyanez.

- tette hozzá.

Úgy fogalmazott: "mi megbecsüljük az időseket, és a járvány idején is támogatjuk őket".

- zárta szavait Zsigó Róbert.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!