A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Ezért veszélyes az LMBTQ-propaganda a gyerekekre

A LMBTQ-propagandát népszerűsítő "drag queenek" minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy gyerekeket befolyásoljanak. Nyugaton már rendszeresen bejárnak az iskolákba érzékenyítő programokat végezni (a kép illusztráció, az Egyesült Államokban készült)
Vágólapra másolva!
A kormány a legfontosabb kérdésekben mindig kikéri a magyar emberek véleményét. Így tesz akkor is, amikor Brüsszel sérelmezi, hogy nálunk nem lehet az LMBTQ-aktivistáknak bejárni az iskolákba, óvodákba. Sőt, az Egyesült Államokban már óvodásoknak is tartanak úgynevezett drag queen felolvasó órákat, ahol hiperszexualizált, nőimitátor férfiak népszerűsítik a társadalom többségére jellemző heteroszexuálistól eltérő szexuális irányultságokat (és sok esetben devianciákat is). Brüsszel visszaél a hatalmával. A gyermekeink jövője a tét, ezért erről a magyar embereknek kell döntenie.
Vágólapra másolva!

Például a fentihez hasonló rajzfilmmel, egy Magyarországon is elérhető televíziós mesecsatorna LMBTQ-s tartalmakkal bombázza a gyermekeket. A Nick Jr. nevű gyerekcsatorna Azúr című sorozatának egyik epizódjában

az amerikai transzvesztita Nina West népszerűsíti a Pride melegfelvonulást.

A nyilvános szereplésein rendszerint hivalkodó női ruhákban megjelenő férfi, torz családképet dicsőít az általa előadott bizarr dalban (az úgynevezett drag queen olyan "két anyukás", és "két apukás" családokról énekel, ahol mindenki nagyon szereti egymást), ám a normalitás, a hagyományos család mibenléte még csak említés szinten sem jelenik meg.

A klipben szereplő rajzfigurák pedig a transzvesztita szubkultúra kellékeit viselik: boát, szivárvány színű öltözéket és kiegészítőket, rikító parókákat, és hasonlókat.

Emellett a szexualitáshoz, a szexuális orientációhoz kapcsolódó kifejezésekből is jó néhány szerepel a "produkcióban". Így például a "biszexuális", az "aszexuális", sőt a "nem-bináris", és a "pánszexuális" is. Utóbbi kifejezéseket ráadásul gyakorlatilag csak a szűken vett LMBTQ-közösség tagjai használják, hiszen a felnőtt emberek többsége még csak nem is hallott ezekről a megjelölésekről. Kérdés, hogy a legkisebbekre - akik fokozottan érzékenyek minden őket érő impulzusra - milyen hatást gyakorol,

ha a szexualitás bizarr formáira tematizált mesével "érzékenyítik" őket, és az LMBTQ szubkultúra kellékeit tüntetik fel megszokott, normális környezetként?

Jön a négykérdéses gyermekvédelmi népszavazás - és ezért van rá szükség

– mondta Orbán Viktor.

- mondta.

Az Európai Bizottság azért nem fogadta el a magyar helyreállítási alapot sem, mert az Orbán-kormány nem engedi be az óvodákba és az iskolákba az LMBTQ-aktivistákat. Mint ismert, még idén júniusban fogadta el az Országgyűlés a gyermekvédelmi törvényt, majd pedig a 2015-ös kerítésépítéshez hasonló támadások érték Magyarországot, miután Brüsszel mára teljesen az LMBTQ-lobbi rabja lett.

Ezt követően az Országgyűlés elrendelte a kormány által a gyermekvédelmi törvény elfogadása után kezdeményezett népszavazást. Az erről szóló határozat szavazásán a kormánypárti képviselők mellett csak néhány független képviselő vett részt, a baloldali frakciók nem szavaztak.

A parlament a kérdésekről egyenként szavazott. Sorrendben a következő szavazati arányok alakultak ki:

  • első kérdést 123 igen szavazat, egy tartózkodás,
  • a másodikat 124 igen szavazat, egy tartózkodás,
  • a harmadikat 125 igen szavazat,
  • míg a negyedik kérdést 125 igen szavazat, egy tartózkodás mellett fogadták el.

A részletekről itt olvashatnak.

A parlament november 9-én változtatott az országos népszavazás eljárásán ellenzéki kezdeményezésre, egyhangúlag.

EZ TESZI LEHETŐVÉ, HOGY NÉPSZAVAZÁS AKÁR ORSZÁGGYŰLÉSI, EURÓPAI PARLAMENTI VAGY ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSSAL EGYSZERRE IS TARTHATÓ.

Eltörölték ugyanis azt a korlátot, miszerint referendum nem tűzhető ki az ezen választásokat megelőző és követő 41 napon belüli időpontra.

Bár a döntést megtámadták, az Alkotmánybíróság jóváhagyta a gyermekvédelmi népszavazás kérdéseit, elutasította az ezzel kapcsolatos panaszokat.

Az Alkotmánybíróság közleménye itt olvasható.

A referendum időpontjáról a köztársasági elnök döntött végül.

Áder János szavaz, Zugligeti Általános Iskola, Önkormányzati választások 2019 Fotó: Polyák Attila - Origo

Áder János közleménye a köztársasági elnök honlapján jelent meg:

A népszavazás időpontjáról

A kormány tájékoztató akciót indít a népszavazásról Forrás: Facebook/Magyarország Kormánya

Ez a négy kérdés a gyermekvédelmi népszavazáson

  1. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  2. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  3. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozások nélkül mutassanak be?
  4. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

Hogyan terjesztik az LMBTQ-propagandát óvodákban és iskolákban?

Például mesekönyvnek álcázott formátumban jelent meg az LMBTQ-propaganda.

Se történet, se főhős nem szerepel a kisgyerekek számára kiadott mesekönyv formátumú kiadványban, csak a színtiszta LMBTQ-propaganda. Meg sem próbálják titkolni vagy álcázni, hogy egyetlen célja a gyermekek érzékenyítése a szivárványcsaládok mellett, a klasszikus családmodellel szemben – hívta fel rá a figyelmet a V4NA nemzetközi hírügynökség.

A "Love makes a family" című mesekönyv formátumú propagandakiadvány szivárványcsaládokról készült rajzokkal mutatja be, hogy a szerzők szerint mit jelent a szeretet és egymás elfogadása.

V4NA - Love makes family könyv Forrás: V4NA

Már

A KÖNYV BORÍTÓJÁN IS SZEREPEL EGY MELEG, ILLETVE EGY LESZBIKUS PÁR IS, AKIK A GYEREKEIKKEL JÁTSZANAK.

És később, a könyv többi oldalán is különböző szivárványcsaládokat láthatnak az egészen kicsi gyerekek, akiknek a könyv szól. Ezenkívül azonban semmi másról nem szól a gyermekek számára készített, rajzolt propagandaplakátok könyv formában kiadott gyűjteménye. Nem tanítja a gyerekeket számokra vagy színekre, nincs történet, még főszereplő sincs.

A KIADVÁNY SZÍNTISZTÁN RAJZOLT LMBTQ-PROPAGANDAGYŰJTEMÉNY, MELYNEK EGYETLEN CÉLJA, HOGY MÁR EGÉSZEN KICSI, ÓVODÁSKORBAN ELBIZONYTALANÍTSA A GYEREKEKET.

V4NA - Love makes family könyv Forrás: V4NA

Érdekesség, hogy a kemény lapos könyvben egyetlenegyszer tűnik fel olyan család, ahol apuka, anyuka és gyerek is van. Egy muszlim család esetében, akik az állatkertben sétálnak. Úgy tűnik, a szerzők fontosnak tartották, hogy egy muszlim családdal is ráerősítsenek a könyv sokszínűségére, azt

AZONBAN MÁR NEM MERTÉK VÁLLALNI, HOGY NE HAGYOMÁNYOS CSALÁDKÉNT ÁBRÁZOLJÁK ŐKET.

V4NA - Love makes family könyv Forrás: V4NA

A könyv legvégén egyébként egyértelmű, nyílt magyarázatot is találunk arra, hogy

A SZERZŐK SZERINT A CSALÁDOT AZ EGYMÁST SZERETŐ LÉNYEK CSOPORTJA ALKOTJA, AMI TELJESEN FÜGGETLEN A HAGYOMÁNYOKTÓL VAGY A BIOLÓGIAI ADOTTSÁGOKTÓL.

Mint írják a gyermekeknek szóló üzenetükben, "akár egy szülőd van, akár két anyukád, vagy két apukád, esetleg egy anyukád, egy apukád, netán bármilyen csodálatos gondviselőd, csupán egy dolog van, ami családdá tesz titeket, ez pedig a szeretet".

A könyv egy olyan korosztálynak szól, akik számára a mesekönyv az egyik elsődleges tanulási csatorna. A Psychology Today rámutat, hogy meseolvasás közben a hétköznapitól eltérő kifejezéseket, történeteket hallhatnak a gyerekek, ami segíti a fejlődésüket, és erősen megragad bennük az információ.

A szülők tudta nélkül tartott LMBTQ-propagandát egy transzvesztita magyar általános iskolásoknak

Az elmúlt években egyre több iskolában bukkant fel az LMBTQ-propaganda. A sajtóban két budapesti és egy budaörsi eset váltotta ki a legnagyobb visszhangot. Ez utóbbiban a szülők tudta és beleegyezése nélkül tartottak érzékenyítő képzéseket, amelyekre egy transzvesztitát is meghívtak, aki 13 éves gyermekek előtt mondta el tapasztalatait. Az ország minden oktatási intézményét érinti a gyermekvédelmi törvény, ahol fiatalkorúak tanulhatnak. A jogszabály azért kiemelten fontos, mert a bemutatott esetekhez hasonlóan az LMBTQ-lobbi az elmúlt években mindinkább a gyermekekre koncentrálva próbálja terjeszteni a káros propagandát. A törvény pont ezeket a szervezeteket tartja az iskolák kapuin kívül.

A LMBTQ-propagandát népszerűsítő "drag queenek" minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy gyerekeket befolyásoljanak. Nyugaton már rendszeresen bejárnak az iskolákba érzékenyítő programokat végezni (a kép illusztráció, az Egyesült Államokban készült)

Miközben a baloldal folyamatosan tiltakozik a gyermekvédelmi népszavazás ellen, és Márki-Zay Péter ostobaságnak nevezte a referendum kérdéseit, mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy az LMBTQ-lobbi a gyermekeket veszi célba. A Magyar LMBTQ Szövetség már 2012-ben követelte, hogy a szexuális irányultság és a nemi identitás témaköre jelenjen meg a Nemzeti alaptanterv alapján készített kerettantervekben. Az is kiderült, hogy Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa hogyan finanszírozta külföldről tízmilliókkal a hazai LMBTQ-szervezeteket. A meleglobbi nemcsak tervezgette az érzékenyítéseket, számos esetben bejutottak az iskolákba.

Kötelező részvétel miatt derült ki,

így a Magyar Nemzet még 2021 nyarán kereste meg Törökbálint fideszes alpolgármesterét, aki felháborodva mesélte el, hogy a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum olyan érzékenyítő programot szervezett, amelyen minden diák számára kötelező volt a részvétel.

– mondta Géczy Krisztián felháborodva (vagyis, bár az intézmény gimnázium, a gyerekek még általános iskolás korban vannak).

RÁADÁSUL A SZÜLŐKET SEM TÁJÉKOZTATTÁK ARRÓL, HOGY LMBTQ-PROPAGANDA ZAJLIK AZ ISKOLÁBAN.

Az alpolgármestert leginkább ez utóbbi döntés háborította fel: a tanintézmény úgy csinált, mintha normális lenne az, hogy a szülők megkérdezése nélkül próbálnak gyerekeket ellenőrizetlenül befolyásolni. Géczy Krisztián igyekezett kiemelni: szerinte kevés befogadóbb és elfogadóbb nép van a világon a magyarnál; sikerességünk, legyen szó bármilyen társadalmi csoportról, vallási felekezetről, a sokszínűségünkben is rejlik.

LMBTQ-érzékenyítés az Eötvös József Gimnáziumban

Szintén a Magyar Nemzet szerzett meg egy olyan kérdőívet, amely a patinás budapesti Eötvös József Gimnázium iskolaújságjában jelent meg. Az Eötvös Diákot készítő fiatalok fontosnak érezték, hogy a szexuális kisebbségeket érintő témákról is szó essen a lapban. A szerkesztők arra voltak kíváncsiak, hogy a gimnázium diákjai hogyan jellemeznék a nemi identitásukat, a szexuális orientációjukat és a romantikus vonzalmaikat. Emellett arra is kitértek, hogy a kérdőívet kitöltő fiatalok milyen személyes névmással szeretnék, hogy hivatkozzanak rájuk olyan nyelvekben, amelyekben az egyes szám harmadik személyű alaknak van specifikus neme.

Forrás: Instagram

Az iskola igazgatója azt állította a Magyar Nemzetnek az ügy kapcsán, hogy a kérdőív elkészítéséhez a diákok „nem kaptak külső segítséget", a megjelent cikk a toleranciáról szól, célja pedig a tájékoztatás volt. Sőt, szerinte a kérdőív nem a diákok szexuális orientáltságának puszta felmérését célozta - ami furcsa érv akkor, amikor a kérdések erről szóltak.

Szituációs gyakorlatokkal dolgozik az LMBTQ-lobbi

A Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnázium diákja arról számolt be a Magyar Nemzetnek, hogy még 2019-ben részt vett az intézményben egy LMBTQ-érzékenyítő foglalkozáson. A tréningen a fogalommagyarázaton túl szituációs gyakorlatok is voltak.

– olvasható az egyik feladat szövegében. Egy másikban úgy fogalmaznak: „Magdaléna 16 éves transzlány. A tornaórához a lányöltözőben szeretne átöltözni, de vannak lányok, akik tiltakoznak ez ellen. Játsszátok el a jelenetet."

Amikor a lap megkereste az iskola igazgatóját a foglalkozással kapcsolatban, akkor az intézményvezető dühösen ennyit közölt:

A foglalkozást vélhetően az intézmény megrendelésére a Labrisz Leszbikus Egyesület tartotta, amely a

„Melegség és megismerés – egy innovatív, érzékenyítő iskolai program továbbfejlesztése" nevű projektre 2013-ban összesen több mint 62 ezer eurót nyert el a Norvég Alaptól.

Ez az LMBTQ-propaganda és - lobbi legfőbb célja

Bálint Botond szociológus, újságíró szerint a cél az, hogy a fiataloknak azt verjék bele a fejükbe, hogy a heteroszexualitás nem a normalitás, hanem csupán egy választható szexuális viselkedés, sőt nem is igazán menő dolog.

A szakember szerint az európai elit mind a jellemét, mind a személyiségét elvesztett emberekből áll. Ők teljesen a politikai divatirányzatokat keresik, és igazodnak is hozzájuk. Sokan komolyan is gondolják ezekben a körökben, hogy a gyerekeknek már akár hároméves korukban tényleg joguk van ahhoz, hogy az összes szexuális "érdekességet" bemutassák nekik - hívta fel a figyelmet a szakember. A mi kultúránk egyébként azt választotta, hogy a felvilágosítás a helyi közösségekben, a családban történjen, a falusi közösségekben ez teljesen természetes is volt, mert ott minden nap találkozott a gyermek ezekkel a kérdésekkel.

- mondta Bálint Botond.

A transznemű hódnak még ott vannak a műtéti hegek a mellén. Ezzel érzékenyít az LMBTQ-propaganda Forrás: Nickelodeon
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!