Acélcsővel ütött le egy férfit egy kocsmáros Eger közelében

Vágólapra másolva!
Záróra után italozott a kocsmájában egy férfi az ismerősével Heves megyében, majd az internetről lányokat rendelt. A kocsmáros úgy gondolta, hogy a lányokat kísérő egyik férfi belenyúlt a kasszába, ezért leütötte egy acélcsővel.
Vágólapra másolva!

A kocsma tulajdonosa 2020 áprilisában, záróra után a presszóban maradt egy barátjával, hogy együtt igyanak. Eldöntötték, hogy feldobják a hangulatot.

Az internetről odahívtak két escortlányt, akik masszőrként hirdették magukat.

Ismerőseik vitték a kocsmához. Amíg ők bent táncoltak, kísérőik a kocsiban várakoztak. A buli hosszúra nyúlt, ezért a két férfi bekéredzkedett a mosdóba.

Eközben a kocsmáros szerint az egyikük belenyúlt a kasszába.

A vascső Forrás: Ügyészség.hu

Emiatt hátrament a raktárba, megfogott egy acélcsövet és fejen ütötte vele a férfit és védekező bal karját is eltalálta.

Az áldozatnak betört a koponyája, ami miatt életveszélyes állapotba került. A kocsmában kis időre el is ájult, de aztán magához tért és hazament a többiekkel. Csak másnap került kórházba. Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a kocsmáros ellen. Javaslatuk az, hogy ha a férfi beismerő vallomást tesz, a bíróság ítélje 3 év börtönbüntetésre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről