A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl

Kislányával buktatta a csalókat egy budapesti rendőr - videó

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy budapesti rendőr a lányáért ment az iskolába, amikor gyanús lett neki két nő, akik egy idős asszonnyal beszélgettek. Ezek után a lányával együtt követték a csalókat, akik meg akarták szerezni az asszony pénzét. A rendőrök elfogták a két nőt, a bíróság pedig letartóztatta őket.
Vágólapra másolva!

A rendőr a szabadnapján ment a kislányáért az iskolába Budapesten, maikor az utcán észrevett két nőt, akik egy idős asszonnyal pénzről beszélgetnek.

Érezte, hogy a két nő be akarja csapni az asszonyt, ezért miután felvette a lányát, Zselykét az iskolában, közösen követték a két nőt és az asszonyt.

A csalók azt mondták az asszonynak, hogy a pénze nincs biztonságban a bankban, ezért rávették, hogy vegye le a pénzét a számlájáról. Az asszony be is ment a bankba. Ezt a rendőr és a lánya végig figyelte.

Amikor az asszony kijött a bankból, a két nő megpróbálta kivenni a táskájából a pénzt, de nem jártak sikerrel.

Időközben a rendőr hívta a kollégáit, akik a helyszínen elfogták a csalókat - írja a BRFK a közösségi oldalán.

A rendőrök kifosztás kísérlete miatt hallgatták ki a két nőt, akik beismerő vallomást tettek. A bíróság 30 napra elrendelte a letartóztatásukat. A rendőr és a lánya jutalmat kaptak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!