A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szijjártó Péter: Az emberek a béke és a biztonság mellett döntöttek

SZIJJÁRTÓ Péter
Budapest, 2022. március 10. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszédet mond az üvegtermékek gyártásával foglalkozó SCHOTT Hungary Kft. beruházásbejelentő sajtótájékoztatóján a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2022. március 10-én. A német cég újabb, 28 milliárd forintos beruházásával százhúsz új munkahely jön létre Lukácsházán. Az állam által 3,3 milliárd forinttal támogatott fejlesztés keretében a kft. előre tölthető, steril injekciós fecskendők előállításával bővíti magyarországi portfólióját. MTI/Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
A legfontosabb, hogy Magyarországnak ki kell maradnia a háborúból és biztosítani kell az energiaellátást - mondta Szijjártó Péter a TV2-nek. 
Vágólapra másolva!

Mindenkinek köszönetet mondott Szijjártó Péter a TV2-n adott interjújában. A külgazdasági és külügyminiszter szerint háború és béke kérdésében döntöttek az emberek. Az emberek a béke és a biztonság mellett döntöttek az eddigi eredmények alapján - tette hozzá. Minden egyes ember szavazata számít, a határon túli magyaroké is. Szijjártó Péter elmondta, Lengyelországból SMS-ben gratuláltak a Fidesz győzelméhez.

A külgazdasági és külügyminisztert érzelmileg is megviselte az elmúlt egy hónap. Mégiscsak egy háború zajlik a szomszédban, láttam ahogy menekülnek az anyukák a gyermekeikkel - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!