Megkéselte volt élettársát egy nő, miközben az a gyereküket védte

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy Csongrád-Csanád megyei nő hétvégére, láthatásra magával vitte a volt élettársával közös gyereküket. Este azzal hívta fel a férfit, hogy elszökik a gyerekkel. A volt élettárs erre odament a nőhöz és elvette tőle a gyereket. A nő ekkor egy késsel többször megszúrta a férfit, aki a testével védte a gyereket.
Vágólapra másolva!

A korábban élettársi kapcsolatban élő nő és férfi közös gyerekét kizárólagosan az apa nevelte, a nő hétvégente láthatta. Tavaly júniusban a nő a láthatás közben elvitte a gyerekét az egyik ismerőséhez, egy Szeged melletti településre.

Este részegen azzal hívogatta a férfit, hogy eltűnik a gyerekkel együtt.

Az apa azt mondta neki, hogy odamegy és elhozza a gyereket, valamint a értesíti a rendőrséget. A beszélgetés után a nő felébresztette a gyereket és az ablakon keresztül megpróbált vele elmenekülni, de az ott lakók nem engedték.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Nem sokkal később a férfi odaért. A nő, az egyik karjában a gyerekkel, a másik kezében egy késsel várta. Azzal fenyegetőzött, hogy leszúrja, majd megpróbált elfutni. A férfinak sikerült kivennie a kezéből a gyereket, majd őt védve hátat fordított a késsel támadó anyának.

A nő a nyakán szúrta meg a férfit és a kezét is megvágta, közben azzal fenyegetőzött, hogy megöli.

A támadás után a nő eldobta a kést és bemenekült a házba, a rendőrök ott fogták el. A férfinak könnyű sérülései lettek.

Az ügyészség emberölési kísérlettel és kiskorú veszélyeztetésével vádolja a nőt – írja a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!