Vágólapra másolva!
Legfeljebb hatvan eurót lehet elkérni a vendégszurkolóknak szánt jegyekért a labdarúgó Bajnokok Ligája most következő idényében.

A limit 70 euróról csökkent 60-ra az európai klubok szövetségével és a kontinens futballszurkolóinak érdekeit képviselő szervezettel történt egyeztetést követően - jelentette be az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) közleményben, amelyben jelezte: a következő idényben 50 euróra kell levinni a legmagasabb árat.

fradi, ferencváros
Legfeljebb 40 euróba fog kerülni a Fradi idegenbeli meccsire egy jegy
Fotó: fradi.hu 

A másik két sorozatban is hasonló tendencia érvényesül. 

Az Európa-ligában - amelyben idén a Ferencváros főtáblás - az eddigi 45-ről 40-re módosul a vendégszurkolóknak szánt legdrágább jegy ára, egy évvel később pedig 35 euró lesz a plafon.

A Konferencia-ligában már az előző idényben 25 euróra csökkent a maximális jegyár, amely a mostani és a következő sorozatban 20 euró lesz - írja az MTI. Aleksander Ceferin elnök szerint az UEFA szeretné, ha a labdarúgás befogadó sportág maradna, amelyben nagyra értékelik és megbecsülik azokat a szurkolókat, akik elkísérik csapatukat idegenbe Európa-szerte.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!